Duikreizen Filipijnen

Onze duikreizen Filipijnen bieden een combinatie van een rondreis langs unieke natuurparken en afwisselend duiken op de meest fantastische duikbestemmingen. Als een van de mooiste duikbestemmingen ter wereld biedt de Filipijnen voor elke duiker een enorme afwisseling in unieke duikervaringen. Laat je inspireren voor je eigen maatwerk duikreis Filipijnen met een van onderstaande voorbeeldreizen.

Wrecks & Reefs of Coron

18-daagse individuele duikreis Filipijnen

v.a. € 2595Excl. internationale vluchten

Een uitzonderlijk mooie duikreis naar Coron, een van de meest bijzondere locaties in de Filipijnen zowel boven als onder water. Ga wrakduiken vanaf het idyllische Sangat Island en ...

v.a. € 2595Excl. internationale vluchten
Een uitzonderlijk mooie duikreis naar Coron, een van de meest bijzondere locaties in de Filipijnen zowel boven als onder water. Ga wrakduiken vanaf het idyllische Sangat Island en verken een Japanse oorlogsvloot die hier volledig tot zinken is gebracht in 1944. Ontdek de verborgen strandjes en eilanden van Coron Island, voordat je de reis afsluit op het idyllische Dimakya Island, het eiland is zowel boven als onder water een onaangetast paradijs. Dit is genieten!
Highlights:• Overweldigende natuur boven en onder water
• Wrakduiken naar enorme WOII wrakken van een Japanse oorlogsvloot
• Op zoek naar de verborgen lagunes en stranden van Coron Island
• Sluit de reis in stijl af op het paradijselijke Dimakya Island

Diving the Visayas

15-daagse individuele duikreis Filipijnen

v.a. € 1995Incl. internationale vluchten

Een bijzondere duikreis door de Visayas met een bezoek aan wereldberoemde duiklocaties, waaronder Malapascua, Apo Island en Dumaguete. Start de reis op het gemoedelijke eilandje Ma...

v.a. € 1995Incl. internationale vluchten
Een bijzondere duikreis door de Visayas met een bezoek aan wereldberoemde duiklocaties, waaronder Malapascua, Apo Island en Dumaguete. Start de reis op het gemoedelijke eilandje Malapascua waar de beroemde voshaaien zich bijna dagelijks laten zien. Verken op eigen gelegenheid de natuurlijke wonderen van Bohol boven en onder water en sluit de reis in stijl af in Dumaguete, een waar paradijs voor macroliefhebbers!
Highlights:• Duiken bij de beste duiklocaties van de Visayas
• Close-up met voshaaien van Malapascua
• Verken de wonderen van Bohol boven en onder water
• Wereldklasse macroduiken bij Dumaguete en Apo Island