Ga naar inhoud
Undiscovered

Apo Island

Kleurrijke koraaltuinen

Locatie

Apo Island
9°04'47.0"N, 123°16'17.1"E

Geschreven door

Eric
Reisspecialist Undiscovered.

Lees meer over

De ongekende schoonheid onder water heeft het goed beschermde Apo Island al meerdere keren bovenaan de lijst met mooiste duikstekken ter wereld gezet!

Apo Island is een van de bekendste duiklocaties in de Filipijnen. En niet zonder reden, het kleine vulkanische eiland biedt een bijzonder fraai plaatje zowel onder als boven water. Apo Island is verschillende keren uitgeroepen tot een van de beste duiklocaties ter wereld en biedt dan ook spectaculair duiken voor elk niveau.

apo island rif filipijnen - Undiscovered.nl
Diverse vissen, Filipijnen - Undiscovered.nl
Koraal in Filipijnen - Undiscovered.nl
Onderwaterleven in Filipijnen - Undiscovered.nl
Diverse vissen, Filipijnen - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Diving the Visayas
15-daagse Duikreis Filipijnen
Een bijzondere duikreis in de Visayas, Filipijnen langs enkele wereldberoemde duiklocaties. Ontmoet de voshaai bij het gemoedelijke Malapascua, verken de wonderen van Bohol boven en onder water en sluit de reis af in het paradijs voor macroliefhebbers; Dumaguete!
Pelagics of the Philippines
21-daagse Duikreis Filipijnen
Een indrukwekkende duikreis in de Filipijnen naar vier geweldige bestemmingen in de Visayas. Ontdek de ongekende weelde zowel boven als onder water. Ontmoet walvishaaien, manta's, enorme schildpadden en zelfs de zeldzame voshaai van dichtbij!
Philippine Getaway
15-daagse Luxe Reis Filipijnen
Geniet van drie weergaloos mooie Filipijnse eilanden vanuit luxe accommodaties waar service en ontspannen op nummer één staan. De ultieme luxe reis voor nieuwsgierige reizigers op zoek naar tropische rust in een verrassende omgeving!
Terug