Ga naar inhoud
Undiscovered

Huwelijksreizen Borneo

De perfecte ingrediënten voor jullie huwelijksreis

2 resultaten
Filter op:
Azië
Afrika
Latijns-Amerika
Wild Borneo
17-daagse Huwelijksreis Borneo
Sta centraal in een traditionele Iban huwelijksceremonie en maak je een indrukwekkende mountainbiketocht langs de slapende dorpjes van Sabah. Sluit de reis af in Robinson-stijl en laat je heerlijk verwennen op het idyllische eiland Pulau Pom Pom.
Lovers Retreat
16-daagse Huwelijksreis Borneo
De meest romantische locaties en accommodaties zijn geselecteerd voor een reis om nooit te vergeten. Naast Kuala Lumpur bezoek je het Kinabalu National Park en ontmoet je de orang-oetans van dichtbij. Sluit de reis in stijl af op het exclusieve Pulau Gaya.

Een huwelijksreis Borneo met Undiscovered

Raak geïnspireerd door ons aanbod huwelijksreizen Borneo. Onze reisspecialisten weten als geen ander waar je moet zijn voor de meest pure reiservaringen tijdens een reis in Borneo. Al onze huwelijksreizen worden op maat gemaakt, volledig naar jullie wens. Werk samen met Undiscovered aan een huwelijksreis Borneo zoals jullie voor ogen hebben!

Onze reisspecialisten weten als geen ander waar je moet zijn voor de meest pure reiservaringen

Tijdens een huwelijksreis Borneo verblijf je in kleinschalige accommodaties middenin overweldigende natuur op romantische locaties. Ontmoet orang-oetans van dichtbij, spot wildleven tijdens een geweldige riviersafari en sluit ontspannen af op het exclusieve Pulau Gaya. Voor meer avontuur in je huwelijkreis Borneo verken je de diepe binnenlanden van Sarawak waarbij jullie het middelpunt zijn van een lokale huwelijksceremonie. Stap op de mountainbike in Sabah en sluit af op idyllisch Pulau Pom Pom en laat je heerlijk verwennen. Het geweldige decor van Borneo staat garant voor een huwelijksreis om nooit te vergeten!   

Start vandaag nog met het plannen van je huwelijksreis naar Borneo

Onze specialisten helpen je graag verder met het plannen van jouw unieke huwelijksreis naar Borneo.