Ga naar inhoud
Undiscovered

Pulau Sipadan

Wereldklasse duiken bij Pulau Sipadan

Locatie

Pulau Sipadan
4°06'55.1"N, 118°37'43.0"E

Geschreven door

Eric
Reisspecialist Undiscovered.

Lees meer over

Wereldberoemd en behorend tot de absolute top van de wereld als het gaat om spectaculair duiken. Pulau Sipadan, gelegen ten zuiden van Sabah is voor elke duiker een droom die tot leven komt.

Vanuit 600 meter diepte rijst het vulkanische eiland Pulau Sipadan als een pilaar omhoog. De riffen rondom Sipadan zijn sinds strenge regelgeving in de afgelopen 10 jaar weer terug gebracht naar een verbluffend gezonde habitat voor een uitzonderlijk veelzijdig ecosysteem. Alleen al hier zijn meer dan 3000 verschillende soorten vis geteld.

duiken zeeschildpad filipijnen - Undiscovered.nl
Vissoort in Filipijnen - Undiscovered.nl
Vissoort in Filipijnen - Undiscovered.nl
Duiken Pulau Sipadan Borneo - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Sabah's Lost World
15-daagse Duikreis Borneo
Reis diep het hart van Borneo in, een avontuur naar twee van de meest ongerepte gebieden van de wereld. Maak een meerdaagse trekking door het ruige Maliau Basin en ga duiken vanaf Pulau Mabul, het vertrekpunt voor duiken bij het verbluffend mooie Pulau Sipadan.
Danum Valley & Pulau Sipadan
13-daagse Duikreis Borneo
Ontdek het mooiste van Borneo onder en boven water tijdens deze indrukwekkende duikreis. Bijzondere ontmoetingen en uitzonderlijke duiklocaties zorgen voor unieke ervaringen waar je een leven lang van kunt nagenieten.
Terug