Ga naar inhoud
Undiscovered

Toledo District

Zet voet in pure wildernis

Locatie

Toledo District
16°23'56.8"N, 88°54'04.4"W

Geschreven door

Léonie
Reisspecialist Undiscovered.

Voor schitterende natuur is Belize de juiste bestemming. Bewonder de ongerepte schoonheid in de natuurparken van het minder bezochte Toledo District, perfecte plekken voor het spotten van bijzondere vogels en dieren.

Toledo is het meest zuidelijke district van Belize en wordt zelden bezocht tijdens een rondreis. In dit gebied valt meer regen dan in andere delen van het land, waardoor het regenwoud groener is en de omgeving meer wordt gekenmerkt door citrusplantages, cacaoplantages en rijstvelden.

Uitzicht Cayo District, Belize - Undiscovered.nl
Papegaaien in Belize - Undiscovered.nl
Kikker in Belize - Undiscovered.nl
Punta Gorda Belize - Undiscovered.nl
Wildleven in Guatemala - Undiscovered.nl
Slingeraap in Belize - Undiscoverd.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Off the Beaten Track
18-daagse Privé Rondreis Guatemala & Belize
Deze veelzijdige rondreis brengt je naar de weinig bezochte plekken van Guatemala en Belize. Een fijne mix van natuur, cultuur en ontspanning. Laat je verrassen door ongerepte plekken en leer het échte Guatemala en Belize kennen.
Highlights of Guatemala & Belize
20-daagse Familiereis Guatemala & Belize
Een heuglijke familiereis brengt je naar de mooiste plekjes van Guatemala en Belize. Ontdek samen de veelzijdigheid van beide landen en laat je avonturierhart sneller kloppen. Maak kennis met indrukwekkende cultuur, ongerepte natuur en ontmoet bijzondere dieren!
Belize & Tikal Adventures
18-daagse Familiereis Belize & Guatemala
Wissel de uitgestrekte regenwouden af met fraaie zandstranden in Belize. In een fijn reistempo ontdek je de veelzijdigheid van het land en heb je naast leuke inbegrepen activiteiten de vrijheid om zelf samen op verkenning te gaan.
Terug