Ga naar inhoud
Undiscovered

Saint Denis

Bewonder Creools erfgoed

Locatie

Saint Denis
20°53'21.3"S, 55°27'19.2"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Dompel onder in een rijkdom aan historisch erfgoed in Saint Denis of andere charmante en authentieke dorpjes op Réunion.

Een vakantie op Réunion geeft je een geweldige mogelijkheid om onder te dompelen in de Creoolse cultuur en erfgoed die overal op het eiland is te vinden. De culturele identiteit is een van de aspecten wat Réunion zo bijzonder en uniek maakt. Waan je terug in de tijd met het bezichtigen van kleurrijke huisjes met veranda's en bloemrijke tuinen die de Creoolse architectuur zo typeren, aanschouw traditionele ambachten en proef lokale gerechten.

Strand in Réunion - Undiscovered.nl
Verblijf in Réunion - Undiscovered.nl
Huisje in Réunion - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Réunion Experience
12-daagse Privé Rondreis Réunion
Een geweldige rondreis op Réunion met eigen huurauto en verblijf in fijne overnachtingsplekken. Een comfortabel programma waarbij je een uitstekende indruk krijgt van het unieke karakter van Réunion en alle hoogtepunten van het eiland op je gemak kunt ervaren!
Lovers Retreat
16-daagse Huwelijksreis Réunion & Mauritius
Een afwisselende huwelijksreis op Réunion en Mauritius, een ideale eilandencombinatie voor avontuur, ontspanning en romantiek! Reis in alle vrijheid langs het buitengewone landschap van Réunion en kom tot rust op de witte zandstranden van Mauritius.
Island Explorer
15-daagse Privé Rondreis Réunion
Een avontuurlijke privé rondreis door Réunion langs de mooiste plekken van het eiland. Beleef Réunion als geen ander en maak kennis met de weergaloze natuur en Creoolse tradities. Met een huurauto verken je Réunion in je eigen tempo.
Réunion & Mauritius
15-daagse Privé Rondreis Réunion & Mauritius
Een bijzondere privé rondreis die een bezoek aan Réunion en Mauritius combineert met een leuke mix van actief bezig zijn en relaxen. Ontdek de ongerepte wildernis van Réunion, verblijf in pittoreske dorpjes en geniet van wit strand op Mauritius.
Réunion Escape
12-daagse Luxe Reis Réunion
Overnacht in de beste hotels van het eiland en ontdek op een rustig tempo de pracht en praal van Réunion. In deze luxe rondreis staan ontspanning en comfort centraal en hoef je enkel zorgeloos te genieten.
Terug