• Mountainbiken door de Chocolate Hills
    Bohol
  • Mountainbiken door de Chocolate Hills
    Bohol

Mountainbiken door de Chocolate Hills

Bohol

Een van onze leukste ervaringen in de Filipijnen! Per mountainbike het vriendelijke eiland Bohol verkennen. Waar anderen de waanzinnige Chocolate Hills alleen vanaf een uitkijkpunt zien, kun jij er met een mountainbike tussendoor fietsen! Fantastische vergezichten van de Chocolate Hills wisselen zich af met vriendelijke ontmoetingen van de lokale bewoners.

Uiteraard ga je ook op zoek naar de tarsiers in de Tarsier Sanctuary, kun je languit uitrusten op Alona Beach en slaap je aan de oever van de Loboc River. Tijdens onze mountainbiketochten gaat er naast een gids ook een support jeepney (een typisch Filipijnse verlengde jeep) met chauffeur mee. Deze jeepney vervoert de bagage en dient als backup voor de fietsers, waardoor je altijd kunt instappen als de helling te stijl is of als je de laatste kilometers even wil uitblazen. Alles kan dus op een eigen tempo. Onze gidsen kennen het eiland door en door en passen graag het programma aan naar specifieke wensen of interesses. Vraag ons eens naar de mogelijkheden!

Aanbeveling
Fiets voor een organische lunch met een heerlijke lemon grass juice langs de Bohol Bee Farm. Niet alleen het eten en drinken is er fantastisch, ook het uitzicht is ‘picture-perfect’! In onze 4-daagse mountainbike tocht door Bohol is deze lunch natuurlijk inbegrepen!