Ga naar inhoud
Undiscovered

Ile Sainte Marie

Ongerept Ile Sainte Marie

Locatie

Ile Sainte Marie
16°53'35.2"S, 49°54'21.0"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Relax in een van de verborgen baaitjes, spot walvissen van dichtbij of verken het ongerepte eiland op eigen gelegenheid per fiets. Ile Sainte Marie heeft alle ingrediënten voor een perfect strandverblijf in Madagascar en biedt een geweldige combinatie van ontdekken en relaxen.

Ile Sainte Marie, in de volksmond ook wel Nosy Boraha genoemd, is een ongerept tropisch eiland dat zich aan de oostkust van Madagascar bevindt. Ile Sainte Marie heeft prachtige stranden, groene vegetatie en mooie koraalriffen met een rijk onderwaterleven waar je uitstekend kunt snorkelen en duiken. Bovenal is het een van de beste plaatsen in Madagascar om van juli tot en met september bultrugwalvissen te zien wanneer ze naar de kalme wateren van Antongil Bay komen om zich voort te planten.

Île aux Nattes, Madagascar - Undiscovered.nl
Strand in Madagascar - Undiscovered.nl
Lokale bevolking van Madagascar - Undiscovered.nl
Zeeschildpad in Madagascar - Undiscovered.nl
Bultrug, Madagascar - Undiscovered.nl
Tropisch strand in Madagascar - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Green East Hideaway
21-daagse Privé Rondreis Madagascar
Een boeiende privé rondreis in Madagascar met een focus op de unieke natuur. Begeef je in diverse landschappen, van droge canyons tot regenwouden, en ontdek de unieke fauna en flora die Madagascar rijk is.
Crossing the Red Island
28-daagse Privé Rondreis Madagascar
Deze avontuurlijke privé rondreis door Madagascar brengt je naar baobab bomen, rivieren, lemuren, weelderige regenwouden en witte zandstranden.  Tijdens deze uitgebreide rondreis krijg je de mooiste plekjes te zien die Madagascar heeft te bieden.
Terug