Ga naar inhoud
Undiscovered

Antsirabe

Hiken door rijstvelden en lokale dorpen nabij Antsirabe

Locatie

Antsirabe
19°52'24.7"S, 47°01'48.9"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Sla af van de hoofdwegen en betreed het territorium van inheemse stammen. Een trekking laat je kennis maken met het dagelijkse authentieke leven, een pure beleving!

De omgeving rondom Antsirabe, een koloniale stad met de kleurrijke ‘pousse pousse’, en Ambositra leent zich uitstekend om het authentieke leven in de hooglanden te ervaren. Er zijn prachtige trekkingen te ondernemen waarbij je het echte lokale leven ontdekt in een landschap van heuvels, grazende zebu’s, meren en eeuwenoude grafrituelen. De regio is het gebied van de Merina en Zafimaniry stam.

Lokale bevolking van Madagascar - Undiscovered.nl
Uitzicht Madagascar - Undiscovered.nl
Vrouw in Madagascar - Undiscovered.nl
Natuur in Ansirabe, Madagascar - Undiscovered.nl
Uitzicht Antsirabe, Madagascar - Undiscovered.nl
Meisjes in dorp, Antsirabe, Madagsacar - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Highland Explorer
20-daagse Privé Rondreis Madagascar
Een rondreis door Madagascar met een perfecte combinatie van ontspanning, avontuur en prachtige overnachtingsplekken. Wandel door regenwouden op zoek naar bijzondere dieren, maak een belonende trekking, ontmoet lokale stammen en verblijf heerlijk aan het strand.
Wildlife Adventures
19-daagse Familiereis Madagascar
Een avontuurlijke familiereis die je laat onderdompelen in de wonderen van de natuur in Madagascar. Extra rekening is gehouden met fijne reisafstanden, comfortabel vervoer en leuke overnachtingsplekken. Creëer onvergetelijke herinneringen met het hele gezin!
Terug