Ga naar inhoud
Undiscovered

Antananarivo

Dompel onder in Malagassische geschiedenis in Antananarivo

Locatie

Antananarivo
18°54'35.3"S, 47°31'15.8"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

De hoofdstad van Madagascar, Antananarivo, biedt een uitstekende blik in de interessante historie van Madagascar. Achterhaal een roemrijk verleden van koningen en koninginnen tijdens jouw reis door Madagascar.

Antananarivo: een blik op de geschiedenis van Madagascar

Antananarivo, ook wel in het kort Tana genoemd, geeft een goede indruk van de historie van het Rode Eiland voordat de Franse kolonisatie begon. Vandaag de dag is de hoofdstad het politieke en economische centrum van Madagascar. Antananarivo verspreidt zich uit over verschillende heuvels en betekent ‘de plek van 1000 krijgers’, een naam verkregen doordat aan het begin van de 17e eeuw de Merina koning Andrianjaka de stad veroverde en er duizend troepen ter verdediging plaatste.

Gebouwen in Antananarivo Madagascar - Undiscovered.nl
Antananarivo, Madagascar - Undiscovered.nl
Antannanarivo, Madagascar - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Wild Encounters
20-daagse Privé Rondreis Madagascar
Begeef je buiten de gebaande paden naar unieke en weinig bezochte plaatsen in Madagascar. Tijdens deze avontuurlijke privé rondreis ervaar je de rust van het regenwoud, ontdek je uitzonderlijke landschappen en maak je een unieke cruise langs tropische eilanden.
Madagascar Experience
19-daagse Privé Rondreis Madagascar
Leer de fantastische natuur en lokale gastvrijheid van Madagascar van dichtbij kennen. Unieke belevingen staan centraal in deze privé rondreis Madagascar, met de vrijheid om zelf op ontdekking te gaan.
Highland Explorer
20-daagse Privé Rondreis Madagascar
Een privé rondreis door Madagascar met een perfecte combinatie van ontspanning, avontuur en prachtige overnachtingsplekken. Wandel door regenwouden op zoek naar bijzondere dieren, maak een belonende trekking, ontmoet lokale stammen en verblijf aan het strand.
Green East Hideaway
21-daagse Privé Rondreis Madagascar
Een boeiende privé rondreis in Madagascar met een focus op de unieke natuur. Begeef je in diverse landschappen, van droge canyons tot regenwouden, en ontdek de unieke fauna en flora die Madagascar rijk is.
Crossing the Red Island
28-daagse Privé Rondreis Madagascar
Deze avontuurlijke privé rondreis door Madagascar brengt je naar baobab bomen, rivieren, lemuren, weelderige regenwouden en witte zandstranden.  Tijdens deze uitgebreide rondreis krijg je de mooiste plekjes te zien die Madagascar heeft te bieden.
Classic Madagascar
14-daagse Privé Rondreis Madagascar
Een leuke privé rondreis in Madagascar die je in korte tijd kennis laat maken met de unieke flora en fauna. Je krijgt een uitstekende indruk van het diverse landschap van Madagascar, komt bijzondere dieren tegen en ontmoet vriendelijke lokale mensen.
Hidden Beaches of the North
18-daagse Huwelijksreis Madagascar
Een onvergetelijke huwelijksreis in Madagascar. Ontdek het weelderige regenwoud, uniek wildleven en schitterende baaien. Sluit de reis ontspannen af op tropische eilandjes en laat jezelf in de watten leggen.
Frontiers of Nature
16-daagse Duikreis Madagascar
Madagascar is zowel onder als boven water een wonderbaarlijke plek. Deze actieve duikreis laat je beide werelden ervaren. Bezoek verschillende mooie nationale parken en ga duiken op de beste locaties in Madagascar.
Diving Wonders
14-daagse Duikreis Madagascar
Tijdens een uitzonderlijke duikreis door Madagascar ontdek je de meest ongerepte gebieden, zowel boven als onder water. Wandel door het regenwoud en Tsingy, luier op afgelegen stranden en duik in de prachtige onderwaterwereld.
Wildlife Adventures
19-daagse Familiereis Madagascar
Een avontuurlijke familiereis die je laat onderdompelen in de wonderen van de natuur in Madagascar. Extra rekening is gehouden met fijne reisafstanden, comfortabel vervoer en leuke overnachtingsplekken. Creëer onvergetelijke herinneringen met het hele gezin!
Island Castaway
12-daagse Luxe Reis Madagascar
Zoek niet verder als je in de beste lodges van Madagascar wilt overnachten. Twee locaties, met een overdosis aan genietmomentjes. Met een verblijf in Anjajavy en Nosy Tsarabanjina is deze luxe reis een en al verwennerij!
Remote Madagascar
15-daagse Luxe Reis Madagascar
Reis naar afgelegen droomplekken waar je de unieke natuur van Madagascar in alle rust kunt ervaren. Natuur die je nergens anders ter wereld kunt zien. Met als kers op de taart een heerlijk luxe verblijf op een tropisch eiland voor het ultieme bounty gevoel.
Southern Gems
15-daagse Luxe Reis Madagascar
Bezoek de afgelegen parels in het zuiden van Madagascar voor authentieke ervaringen op onaangetaste plekken. Ervaar zeldzame ecosystemen met bijzondere vogels, lemuren en baobab bomen en maak kennis met het rurale leven van interessante lokale stammen.
Highlights of Madagascar
16-daagse Familiereis Madagascar
Maak samen met het hele gezin kennis met een unieke bestemming en dompel je onder in een aaneenschakeling van avonturen. Hike naar watervallen in het Isalo National Park, duik in de jungle van Ranomafana en zet je snorkel op in het heldere water voor de kust.
Madagascar Escape
18-daagse Familiereis Madagascar
Waan je in een andere wereld tijdens deze comfortabele familiereis en ontdek de bijzondere natuur van Madagascar. Ga op zoek naar lemuren, verken unieke landschappen en kom heerlijk tot rust op de afgelegen stranden van het Nosy Be archipel.
Terug

Stel nu jouw rondreis naar Madagascar samen

Onze reisspecialisten helpen je graag om de pefecte rondreis samen te stellen, weg van de massa.