Ga naar inhoud
Undiscovered

Casaroro Waterval

Op handen en voeten naar de mooiste waterval van de Filipijnen

Locatie

Dumaguete
9°16'43.6"N, 123°12'20.6"E

Geschreven door

Eric
Reisspecialist Undiscovered.

Het is misschien wel de mooiste waterval die we kennen in de Filipijnen; de Casaroro Waterval van Mt. Talinis in het zuiden van Negros. Daarnaast is het ook één van de leukste watervallen om aan te doen tijdens een reis in de Filipijnen

casaroro waterval negros Filipijnen - Undiscovered.nl
casaroro waterval negros Filipijnen - Undiscovered.nl
casaroro waterval negros Filipijnen - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Enchanting Visayas
15-daagse Privé Rondreis Filipijnen
Een heerlijke privé rondreis in de Filipijnen naar drie geweldige bestemmingen in de Visayas. Een hele diverse route met korte reistijden en comfortabele boetiekverblijven om het beste uit je tijd in de Filipijnen te halen! Dit is genieten.
Visayas Experience
15-daagse Familiereis Filipijnen
Ontdek samen als gezin de meest diverse eilanden van de Filipijnen. Beleef unieke avonturen en ga op eigen tempo op verkenning. Met korte reisafstanden, leuke accommodaties en comfortabel vervoer kun je optimaal genieten van een geweldige familiereis!
Borneo & Philippines
22-daagse Privé Rondreis Filipijnen & Borneo
Een geweldige combinatiereis naar de mooiste locaties van Borneo en de Filipijnen. Beleef de unieke flora en fauna van Borneo in combinatie met de paradijselijke eilanden van de Filipijnen. De hoogtepunten van beide bestemmingen, gecombineerd in één geweldige reis!
Highlights of the Philippines
18-daagse Familiereis Filipijnen
Een comfortabele familiereis naar geweldige hoogtepunten van de Filipijnen zoals de rijstterrassen van Banaue, Apo Island & Bohol. Dit alles in een ideale mix van cultuur, natuur, avontuur en strand.
Terug