De meest exclusieve bestemmingen van de Filipijnen

Een selectie van de meest exclusieve locaties op de Filipijnen. Van een van de meest luxe resorts ter wereld tot ongerepte tropische eilandjes, ver weg van de bewoonde wereld. Unieke bestemmingen die je alleen op de Filipijnen kunt aantreffen. Bekijk onze favoriete exclusieve bestemmingen van de Filipijnen en laat je inspireren voor je eigen reis op maat.

Uitgelicht

amanpulo - beach villas opt.jpg
Een perfecte combinatie van luxe, privacy, service en een idyllische locatie maakt Amanpulo op Pamalican Island een van ’s werelds beste resorts.
Soms weet je het meteen, zodra je voet zet op een exclusieve plek, dat je zou wensen om langer te kunnen blijven. Apulit Island geeft je zo’n speciaal gevoel.
Voor wie zich extra in de watten wil leggen op een van ’s werelds mooiste eilanden, biedt Boracay diverse exclusieve resorts die tot de beste ter wereld behoren. Een aanrader voor degene die een luxueuze stijl wilt geven aan een Filipijnen reis.

Uitgelicht

el-nido aerial-view-of-secret-lagoon-beach 640x480 opt .jpg
Een luxe verblijf in een omgeving waar je alleen maar van kan dromen. Laat je verwennen tijdens je verblijf op het eiland, of ga op zoek naar je eigen verlaten strand. Wat het ook mag zijn, genieten is het zeker!
Als er een paradijs op aarde bestaat, dan is het Pangulasian Island. Een luxe verblijf te midden van een overweldigend decor van hoge kalkstenen rotswanden en onontdekte parelwitte strandjes.