Ga naar inhoud
Undiscovered

Ecuador

Quilotoa Lake: het vulkanische natuurwonder van Ecuador

Locatie

Quilotoa Lake
0°51'30.2"S, 78°54'08.2"W

Geschreven door

Léonie
Reisspecialist Undiscovered.

Moeder Natuur laat zich hier van haar mooiste kant zien. Quilotoa Lake, gelegen in een vulkanische krater op de westelijke rand van het Andesgebied in Ecuador, is een waar natuurwonder. Wat het Quilotoa meer zo bijzonder maakt, zijn de intense kleurveranderingen van het water. Het perfect gevormde Quilotoa meer schittert talloze tinten blauw en groen, veroorzaakt door de mineralen in het water.

Laguna Quilotoa, Ecuador - Undiscovered.nl
Tigua, Ecuador - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Classic Ecuador
19-daagse Privé Rondreis Ecuador
Een veelzijdige rondreis vol culturele en natuurlijke diversiteit dat Ecuador rijk is. Proef de cultuur in Otavalo, waan je in de longen van de aarde en verbaas je over het ongerepte Andesgebergte waarna je afsluit in koloniaal Cuenca vol historische schatten.
ongerept
Backroads of Ecuador & Galapagos
23-daagse Privé Rondreis Ecuador
Een avontuurlijke rondreis vol indrukwekkende belevingen en culturele ontmoetingen. Ontdek de omgeving van Otavalo en Baños per mountainbike, ontdek weergaloze meren te voet en laat je avonturiershart sneller kloppen in de Amazone. Sluit af in de Galapagos.
Ecuador & Galapagos Adventures
21-daagse Familiereis Ecuador
Een complete reis brengt je naar de mooiste plekjes van Ecuador in een fijn reistempo. Wissel de kleurrijke cultuur af met ongekende diversiteit aan natuur. Zoek het avontuur op en ontspan in natuurlijke warmwaterbronnen waarna je de doorreist naar de Galapagos.
Terug

Start vandaag nog met het plannen van je reis naar Ecuador

Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte avontuurlijke reis naar Ecuador.