Ga naar inhoud
Undiscovered

Otavalo

Cuicocha Lake: Het kratermeer van de Cotacachi vulkaan

Locatie

Cuicocha Lake
0.3008323755852155, -78.35027454827264

Geschreven door

Léonie
Reisspecialist Undiscovered.

Laat je betoveren door het diepblauwe kratermeer van Cuicocha, gelegen aan de voet van de Cotacachi vulkaan. Cuicocha Lake is vulkanisch en is gevormd met smeltwater van ijs en sneeuw. Hierdoor zit het meer vol mineralen en dankzij haar vulkanische activiteit kun je het regelmatig zien borrelen. 

Mojanda lagoons, Ecuador - Undiscovered.nl
Cui Cocha Lake, Ecuador - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Backroads of Ecuador & Galapagos
23-daagse Privé Rondreis Ecuador
Een avontuurlijke rondreis vol indrukwekkende belevingen en culturele ontmoetingen. Ontdek de omgeving van Otavalo en Baños per mountainbike, ontdek weergaloze meren te voet en laat je avonturiershart sneller kloppen in de Amazone. Sluit af in de Galapagos.
Ecuador Explorer
18-daagse Familiereis Ecuador
Een actieve familiereis vol avontuur en bijzondere ontmoetingen in een fijn reistempo. Reis langs actieve vulkanen, de ongerepte Amazone en avontuurlijk Baños en maak kennis met de lieve bevolking. Sluit af aan de kust met een bijzonder bezoek aan Isla de la Plata.
Latin Escape
16-daagse Luxe Reis Ecuador
Unieke locaties wisselen elkaar af in deze comfortabele rondreis. Geniet van exclusieve verblijven in het nevelwoud en de Amazone. In het Andesgebergte maak je kennis met de gastronomische cultuur en verbaas je je over de machtige Cotopaxi.
Terug