Ga naar inhoud
Undiscovered

Crocker Range National Park

Trekking door de nevelwouden van de Crocker Range

Locatie

Crocker Range National Park
5°24'02.8"N, 116°06'11.9"E

Geschreven door

Eric
Reisspecialist Undiscovered.

Een dagtrekking die je meeneemt door een nog onontdekt stukje Sabah, de mystieke nevelwouden van de Crocker Range. Een route met bijzondere geschiedenis en unieke flora en fauna brengt je tot aan de geweldige Mahua Watervallen.

In de afgelopen jaren vooral gebruikt door wetenschappers, is deze trekking sinds eind 2012 nu ook mogelijk voor reizigers. Undiscovered kreeg de privilege om deze trekking als eerste te verkennen. Een trekking van 12 kilometer over de Minduk Sirung Trail brengt je over twee bergtoppen naar de prachtige Mahua Watervallen aan het eind van de tocht. Deze route laat je kennismaken met de nevelwouden van de Crocker Range.

Crocker Range National Park, Borneo - Undiscovered.nl
Crocker Range National Park, Borneo - Undiscovered.nl
Crocker Range National Park, Borneo - Undiscovered.nl
Crocker Range National Park, Borneo - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Classic Borneo
20-daagse Privé Rondreis Borneo
Beleef de meest bijzondere en unieke hoogtepunten van Borneo tijdens deze complete rondreis. De ongerepte natuurparken, riviersafari's en het fascinerende wildleven zullen je ongetwijfeld positief verrassen. Deze avontuurlijke rondreis heeft het allemaal!
Enchanting Sabah
13-daagse Privé Rondreis Borneo
Tijdens deze rondreis door het groene hart van Borneo maak je kennis met het mooiste wat Sabah te bieden heeft en laat je je betoveren door het eiland! Combineer de meest bijzondere plekjes en verblijven met geweldige activiteiten.
Borneo & Philippines
22-daagse Privé Rondreis Filipijnen & Borneo
Een geweldige combinatiereis naar de mooiste locaties van Borneo en de Filipijnen. Beleef de unieke flora en fauna van Borneo in combinatie met de paradijselijke eilanden van de Filipijnen. De hoogtepunten van beide bestemmingen, gecombineerd in één geweldige reis!
Wildlife verzekerd
Wildlife Explorer
15-daagse Familiereis Borneo
Ga op ontdekkingsreis door de groene weelde van Borneo. Het spectaculaire wildleven zal tijdens deze familiereis niet onopgemerkt blijven. De bijzondere activiteiten en leuke accommodaties zorgen voor voldoende afwisseling. Dit is een onvergetelijke ervaring!
Terug