Ga naar inhoud
Undiscovered

Semenggoh

Oog in oog met de orang-oetans van Semenggoh

Locatie

Semenggoh
1°24'07.6"N, 110°18'52.0"E

Geschreven door

Eric
Reisspecialist Undiscovered.

Semenggoh is een klein centrum voor de opvang van orang-oetans in Sarawak. Net als in Sepilok heb je hier de mogelijkheid om de orang-oetans van dichtbij te bewonderen.

In het Semenggoh Nature Reserve heb je de unieke gelegenheid om orang-oetans in hun natuurlijke omgeving te zien rondslingeren van boom naar boom en bungelend aan lianen. In het reservaat bevindt zich het Wildlife Centre waar gevangen en verlaten orang-oetans worden opgevangen voor herplaatsing in de natuur.

Orang Oetan in Borneo - Undiscovered.nl
Borneo Orang Oetan - Undiscovered.nl
Orang Oetans in Borneo - Undiscovered.nl
Orang Oetans in Borneo - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Untamed Sarawak
14-daagse Privé Rondreis Borneo
Ontdek de natuurlijke wonderen van Sarawak tijdens een afwisselende rondreis door de groene binnenlanden. Ontmoet de lokale Iban-stam en verken de inmense grotten van Mulu National Park. Sluit de reis ontspannen en in luxe af op het tropische eiland Pulau Gaya.
Wild Borneo
15-daagse Huwelijksreis Borneo
Sta centraal in een traditionele Iban huwelijksceremonie en maak je een indrukwekkende mountainbiketocht langs de slapende dorpjes van Sabah. Sluit de reis af in Robinson-stijl en laat je heerlijk verwennen op het idyllische eiland Pulau Gaya.
Classic Borneo
20-daagse Privé Rondreis Borneo
Beleef de meest bijzondere en unieke hoogtepunten van Borneo tijdens deze complete rondreis. De ongerepte natuurparken, riviersafari's en het fascinerende wildleven zullen je ongetwijfeld positief verrassen. Deze avontuurlijke rondreis heeft het allemaal!
Borneo & Philippines
22-daagse Privé Rondreis Filipijnen & Borneo
Een geweldige combinatiereis naar de mooiste locaties van Borneo en de Filipijnen. Beleef de unieke flora en fauna van Borneo in combinatie met de paradijselijke eilanden van de Filipijnen. De hoogtepunten van beide bestemmingen, gecombineerd in één geweldige reis!
Borneo & West-Maleisië
17-daagse Privé Rondreis Borneo
Een fantastische rondreis naar Borneo en West-Maleisië. Combineer het beste van beide werelden in één reis. Maak een geweldige ontdekkingsreis door Sarawak en wordt verrast door het veelzijdige West-Maleisië. Deze reis zit vol avontuur en voldoende afwisseling!
Terug