Ga naar inhoud
Undiscovered

Semenggoh

Oog in oog met de orang-oetans van Semenggoh

Locatie

Semenggoh
1°24'07.6"N, 110°18'52.0"E

Geschreven door

Eric
Eric is reisspecialist voor de Filipijnen en Borneo.

Semenggoh is een klein centrum voor de opvang van orang-oetans in Sarawak. Net als in Sepilok heb je hier de mogelijkheid om de orang-oetans van dichtbij te bewonderen.

In het Semenggoh Nature Reserve heb je de unieke gelegenheid om orang-oetans in hun natuurlijke omgeving te zien rondslingeren van boom naar boom en bungelend aan lianen. In het reservaat bevindt zich het Wildlife Centre waar gevangen en verlaten orang-oetans worden opgevangen voor herplaatsing in de natuur.

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Untamed Sarawak
14-daagse privé Rondreis Borneo
Ontdek de natuurlijke wonderen van Sarawak tijdens een avontuurlijke rondreis door de binnenlanden. Ontmoet de lokale Iban-stam en kom oog in oog te staan met orang-oetangs in Semenggoh. Sluit de reis ontspannen en in luxe af op het tropische eiland Pulau Gaya.
Close Encounters of Borneo
18-daagse privé Rondreis Borneo
Een afwisselende rondreis brengt je dichtbij de lokale mensen, de lokale keuken, kleurrijke flora en uiteraard oog in oog met de unieke fauna van dit fantastische land. Eindig je reis in Robinson Crusoe-stijl op het idyllische Pulau Lankayan.
Wild Borneo
17-daagse huwelijksreis Borneo
Sta centraal in een traditionele Iban huwelijksceremonie en maak je een indrukwekkende mountainbiketocht langs de slapende dorpjes van Sabah. Sluit de reis af in Robinson-stijl en laat je heerlijk verwennen op het idyllische eiland Pulau Pom Pom.
Terug