De mooiste stranden en eilanden van Borneo

Perfect om je reis mee te starten of af te sluiten. De stranden en eilanden van Borneo bieden idyllische panorama’s van witte zandstranden, omringd door diepblauwe wateren en rijke koraaltuinen. Bekijk onze favoriete en de mooiste stranden en eilanden en laat je inspireren voor je eigen reis op maat naar Borneo.

Uitgelicht

1. strand pulau gaya opt.jpg
Een kleine parel verstopt op een eilandje ten noorden van Kota Kinabalu. Pulau Gaya is een uitstekende locatie om je reis door Borneo in luxe af te sluiten.

Uitgelicht

1. pulau lankayan opt.jpg
Slenter op blote voeten door sneeuwwit zand, tuur in helderblauw water waar je alles in kunt zien en kom tot rust op dit kleine perfecte eiland. Op Pulau Lankayan krijgt paradijs een waar gestalte!

Uitgelicht

1. pulau mabul opt.jpg
Sommige plaatsen laten een onuitwisbare indruk op je achter. Zodra je het bezoekt, zou je het liefst langer willen blijven. Pulau Mabul is zo’n fascinerende plaats en doet je adem even stokken bij aankomst.

Uitgelicht

Pulau Mantanani
Dompel jezelf onder in een waar paradijs, ver weg van de bewoonde wereld. Slenter met je voeten door zacht wit zand, luier onder een palmboom en tuur in kalmte eindeloos naar de horizon.

Uitgelicht

2. manukan island opt.jpg
Een wit zandstrand bedekt met Casuarina bomen en een kraakheldere zee wachten op slechts enkele minuten varen vanaf Kota Kinabalu.

Uitgelicht

1. pulau mataking opt.jpg
Op zoek naar een afgelegen plek wat normaal alleen in je dromen voorkomt? Zoek niet langer verder en breng een bezoek aan het beeldschone eiland Pulau Mataking.

Uitgelicht

2. pom pom island opt.jpg
Pulau Pom Pom is zonder twijfel een van de best bewaarde geheimen van Borneo. Een klein tropisch eiland voor de kust van Borneo met een prachtig resort dat wacht om ontdekt te worden!

Uitgelicht

1. schildpadden opt.jpg
Net vanuit de zee aankomen zwemmen, schuiven ze langzaam voort over het zand om te nesten. De ene zeeschildpad groter dan de ander. Maak een deel van dit indrukwekkende broedproces mee bij zonsondergang!