Ga naar inhoud
Undiscovered

Pulau Gaya

Wegdromen in luxe op Pulau Gaya

Locatie

Pulau Gaya
6°01'05.9"N, 116°01'47.3"E

Geschreven door

Eric
Eric is reisspecialist voor de Filipijnen en Borneo.

Ontsnap naar een plek waar elegantie en beeldschone natuur samenkomen in een exclusieve setting. Op het prachtige tropische eiland Pulau Gaya kom je heerlijk tot rust.

Enkel per boot te bereiken, te midden tussen verscholen koraalriffen in helderblauw water, biedt Pulau Gaya een paradijselijk onderkomen om jezelf terug te trekken in rust. Pulau Gaya ligt ten noorden van Kota Kinabalu en vormt een onderdeel van het Tunku Adbul Rahman National Park. Het idyllische eiland wordt gekenmerkt door kleine witte zandstranden en is bedekt met oeroud regenwoud. Er hangt een gemoedelijke sfeer en er zijn mooie uitzichten met aan de horizon de machtige Mount Kinabalu.

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Untamed Sarawak
14-daagse Privé Rondreis Borneo
Ontdek de natuurlijke wonderen van Sarawak tijdens een afwisselende rondreis door de groene binnenlanden. Ontmoet de lokale Iban-stam en verken de inmense grotten van Mulu National Park. Sluit de reis ontspannen en in luxe af op het tropische eiland Pulau Gaya.
Enchanting Sabah
14-daagse Privé Rondreis Borneo
Tijdens deze rondreis door het groene hart van Borneo maak je kennis met het mooiste wat Sabah te bieden heeft en laat je je betoveren door het eiland! Combineer de meest bijzondere plekjes en verblijven met geweldige activiteiten.
Heerlijk luxe
Sabah Escape
12-daagse Privé Rondreis Borneo
Beleef Borneo in haar puurste vorm! Deze comfortabele reis start aan de rivieroevers van de Kinabatangan rivier, waarna je diep de jungle in reist naar het ongerepte Danum Valley. De reis wordt comfortabel afgesloten op een unieke en tropische locatie.
Wild Borneo
15-daagse Huwelijksreis Borneo
Sta centraal in een traditionele Iban huwelijksceremonie en maak je een indrukwekkende mountainbiketocht langs de slapende dorpjes van Sabah. Sluit de reis af in Robinson-stijl en laat je heerlijk verwennen op het idyllische eiland Pulau Gaya.
Terug