Ga naar inhoud
Undiscovered

Monkey River Town

Verken de jungle van Monkey River

Locatie

Monkey River Town
16°22'06.2"N, 88°29'30.5"W

Geschreven door

Léonie
Reisspecialist Undiscovered.

Volg de geluiden uit het regenwoud en spot bijzondere dieren zowel vanaf het water als op het land. Een lust voor natuurliefhebbers!

Naast de mooie azuurblauwe wateren beschikt Belize ook over een onaangetaste jungle vol bijzondere dieren. In Monkey River Town komt het beste van beide samen en ontdek je per boot de ongerepte natuur van ‘the Deep South’. Een hoogtepunt voor je rondreis door Belize.

Leguaan in Belize - Undiscovered.nl
Slingeraap in Belize - Undiscoverd.nl
Krokodil in Belize - Undiscovered.nl
Toekan in Guatemala - Undiscovered.nl
Slingeraap in Belize - Undiscoverd.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Jungle Adventures
16-daagse Familiereis Belize
Ga met het hele gezin op avontuur in de ongerepte binnenlanden van Belize. Zoek naar apen, krokodillen en schildpadden op een fantastische manier. Ga op verkenning in de jungle, weg van de massa en sluit ontspannen af op het strand van Placencia.
Highlights of Guatemala & Belize
20-daagse Familiereis Guatemala & Belize
Een heuglijke familiereis brengt je naar de mooiste plekjes van Guatemala en Belize. Ontdek samen de veelzijdigheid van beide landen en laat je avonturierhart sneller kloppen. Maak kennis met indrukwekkende cultuur, ongerepte natuur en ontmoet bijzondere dieren!
Belize & Tikal Adventures
18-daagse Familiereis Belize & Guatemala
Wissel de uitgestrekte regenwouden af met fraaie zandstranden in Belize. In een fijn reistempo ontdek je de veelzijdigheid van het land en heb je naast leuke inbegrepen activiteiten de vrijheid om zelf samen op verkenning te gaan.
Terug