Ga naar inhoud
Undiscovered

Isalo National Park

Trek dwars door de canyons van Madagascar

Locatie

Isalo National Park
22°27'56.3"S, 45°15'42.2"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Een trekking brengt je naar de top van hoge kloven en bieden je een breed panorama over de ruige schoonheid van Isalo National Park. Wandel dwars door weidse vlaktes, langs zandstenen rotsformaties, van indrukwekkende kloven naar natuurlijke oases met watervallen en natuurlijke zwembaden. Dit is het Wilde Westen van Madagascar.

Tussen uitgestrekte droge grasvlaktes rijst een verbluffend landschap op van bizarre rotsformaties, kloven en ravijnen. Gedurende de dag veranderd de zon de kleur van het landschap, een prachtig tafereel. Het sensationele Isalo National Park is een van onze favorieten in een reis door Madagascar! Er zijn verschillende wandelingen te maken die kunnen worden gecombineerd om de mooiste plekken van dit grote park te ontdekken.

Natuurlandschap in Madagascar - Undiscovered.nl
Natuurlijke waterval in Madagascar - Undiscovered.nl
Nationaal park Isalo, Madagascar - Undiscovered.nl
Aapje in boom - Undiscovered.nl
Uitzicht Madagascar - Undiscovered.nl
Lokale bevolking in Madagascar - Undiscovered.nl
Leguaan in Madagascar - Undiscovered.nl
Isalo National Park, Madagascar - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Madagascar Experience
19-daagse Privé Rondreis Madagascar
Leer de fantastische natuur en lokale gastvrijheid van Madagascar van dichtbij kennen. Unieke belevingen staan centraal in deze privé rondreis Madagascar, met de vrijheid om zelf op ontdekking te gaan.
Highland Explorer
20-daagse Privé Rondreis Madagascar
Een privé rondreis door Madagascar met een perfecte combinatie van ontspanning, avontuur en prachtige overnachtingsplekken. Wandel door regenwouden op zoek naar bijzondere dieren, maak een belonende trekking, ontmoet lokale stammen en verblijf aan het strand.
Green East Hideaway
21-daagse Privé Rondreis Madagascar
Een boeiende privé rondreis in Madagascar met een focus op de unieke natuur. Begeef je in diverse landschappen, van droge canyons tot regenwouden, en ontdek de unieke fauna en flora die Madagascar rijk is.
Crossing the Red Island
28-daagse Privé Rondreis Madagascar
Deze avontuurlijke privé rondreis door Madagascar brengt je naar baobab bomen, rivieren, lemuren, weelderige regenwouden en witte zandstranden.  Tijdens deze uitgebreide rondreis krijg je de mooiste plekjes te zien die Madagascar heeft te bieden.
Classic Madagascar
14-daagse Privé Rondreis Madagascar
Een leuke privé rondreis in Madagascar die je in korte tijd kennis laat maken met de unieke flora en fauna. Je krijgt een uitstekende indruk van het diverse landschap van Madagascar, komt bijzondere dieren tegen en ontmoet vriendelijke lokale mensen.
Madagascar & Mauritius
17-daagse Huwelijksreis Madagascar & Mauritius
Combineer Madagascar met een verblijf op het schitterend eiland Mauritius. Ontdek canyons, ontmoet lokale mensen op het platteland en spot zeldzame dieren. Sluit je reis af op een wit zandstrand.
Wildlife Adventures
19-daagse Familiereis Madagascar
Een avontuurlijke familiereis die je laat onderdompelen in de wonderen van de natuur in Madagascar. Extra rekening is gehouden met fijne reisafstanden, comfortabel vervoer en leuke overnachtingsplekken. Creëer onvergetelijke herinneringen met het hele gezin!
Frontiers of Nature
16-daagse Duikreis Madagascar
Madagascar is zowel onder als boven water een wonderbaarlijke plek. Deze actieve duikreis laat je beide werelden ervaren. Bezoek verschillende mooie nationale parken en ga duiken op de beste locaties in Madagascar.
Madagascar Fly-in Safari
12-daagse Luxe Reis Madagascar
Laat je op je wenken bedienen in deze exclusieve reis waarbij je met je eigen privé charter vliegtuig verschillende unieke locaties bezoekt. Ontdek in korte tijd een perfecte combinatie aan bijzondere hoogtepunten in Madagascar.
Southern Gems
15-daagse Luxe Reis Madagascar
Bezoek de afgelegen parels in het zuiden van Madagascar voor authentieke ervaringen op onaangetaste plekken. Ervaar zeldzame ecosystemen met bijzondere vogels, lemuren en baobab bomen en maak kennis met het rurale leven van interessante lokale stammen.
Highlights of Madagascar
16-daagse Familiereis Madagascar
Maak samen met het hele gezin kennis met een unieke bestemming en dompel je onder in een aaneenschakeling van avonturen. Hike naar watervallen in het Isalo National Park, duik in de jungle van Ranomafana en zet je snorkel op in het heldere water voor de kust.
Terug