Huwelijksreizen Borneo

Onze huwelijksreizen Borneo bieden een combinatie van de meest romantische kleine accommodaties te midden van de bijzonder mooie natuur en cultuur van Borneo. Of je nu een avontuurlijke huwelijksreis wilt, of vooral van elkaar wilt genieten in natuurparken en op de mooiste stranden. We staan graag aan de basis voor je eigen huwelijksreis op maat gemaakt.

Lovers Retreat

16-daagse huwelijksreis Borneo

v.a. € 2995Incl. internationale vluchten

Laat je heerlijk in de watten leggen tijdens deze comfortabele huwelijksreis naar Kuala Lumpur en Borneo. Een uitstekende selectie van de meest romantische locaties en accommodatie...

v.a. € 2995Incl. internationale vluchten
Laat je heerlijk in de watten leggen tijdens deze comfortabele huwelijksreis naar Kuala Lumpur en Borneo. Een uitstekende selectie van de meest romantische locaties en accommodaties om te verblijven bieden een geweldig decor voor een reis om nooit te vergeten. Tijdens de reis bezoek je naast Kuala Lumpur het Kinabalu National Park en de orang-oetans van Sepilok. Met riviersafari’s over de Kinabatangan ga je op zoek naar het wildleven van Borneo. De reis sluit in stijl af op het exclusieve Pulau Gaya, inclusief een uitgebreide spabehandeling voor twee!
Highlights:• Ontdek op eigen gelegenheid Kuala Lumpur
• Geniet van de meest romantische accommodaties
• Wildlife spotten vanaf de Kinabatangan Rivier
• Exclusief verblijf in het Gaya Island Resort

Wild Borneo

17-daagse huwelijksreis Borneo

v.a. € 3650Incl. internationale vluchten

Een avontuurlijke huwelijksreis brengt je diep in de binnenlanden van Sarawak, waar jullie centraal staan in een traditionele Iban huwelijksceremonie. Een geweldige tocht per mount...

v.a. € 3650Incl. internationale vluchten
Een avontuurlijke huwelijksreis brengt je diep in de binnenlanden van Sarawak, waar jullie centraal staan in een traditionele Iban huwelijksceremonie. Een geweldige tocht per mountainbike laat je het plattelandsleven zien van Sabah, waar je o.a. gaat picknicken aan de oevers van de Kiulu River. Sluit de reis af in Robinson-stijl en laat je heerlijk verwennen op het idyllische eiland Pulau Pom Pom.
Highlights:• Unieke traditionele huwelijksceremonie bij de Iban stam
• Ontmoet de orang-oetans van dichtbij in Semenggoh
• Per mountainbike door het platteland van Sabah
• Exclusieve afsluiting op paradijselijk Pulau Pom Pom