Familiereizen Filipijnen

Zoek het avontuur op en ontdek met het hele gezin de natuurpracht van de Filipijnen. Onze familiereizen zijn met zorg samengesteld en dienen als basis voor een eigen maatwerk reis naar de Filipijnen. Dit ontzettend vriendelijke en diverse land zal je positief verrassen. Onderneem unieke excursies en verblijf in de leukste accommodaties die met veel zorg door ons persoonlijk zijn geselecteerd. Bekijk de onderstaande familiereizen Filipijnen en laat je inspireren voor een overweldigende reis op maat.

Visayas Experience

16-daagse familiereis Filipijnen

v.a. € 1495Excl. internationale vluchten

Een geweldige familiereis naar de meest diverse eilanden in de Filipijnen. Verblijf in ontzettend leuke accommodaties, ontdek de eilanden op eigen tempo en onderneem samen enkele u...

v.a. € 1495Excl. internationale vluchten
Een geweldige familiereis naar de meest diverse eilanden in de Filipijnen. Verblijf in ontzettend leuke accommodaties, ontdek de eilanden op eigen tempo en onderneem samen enkele unieke excursies. Het vervoer tussen de eilanden is kort en comfortabel. Zo heb je geen lange reisdagen tussendoor en kun je optimaal genieten van de overweldigende zandstranden, kleurrijke riffen en de lokale natuur en cultuur.
Highlights:• Ga snorkelen met walvishaaien en schildpadden
• Verblijf op het super vriendelijke eiland Siquijor
• Ontdek de mysterieuze Chocolate Hills van Bohol
• Sluit de reis af in luxe op Alona Beach