• Comfortabel in de culturele driehoek
    Sigiriya
  • Comfortabel in de culturele driehoek
    Sigiriya

Comfortabel in de culturele driehoek

Sigiriya

Op 15 minuten reisafstand van de Lion Rock ligt het exclusieve Vil Uyana, gelegen in het hart van de culturele driehoek. Een overnachting in een waterchalet is een bijzondere ervaring die je niet snel zult vergeten.

Het waterchalet is gelegen aan het meer en beschikt over een ruim balkon. Door de rustige ligging en comfortabele inrichting is het een ideale kamer om je terug te trekken na een actieve dag. De knusse uitstraling, waarbij gebruik is gemaakt van houten en rieten materialen, zorgen ervoor dat je je er binnen een paar seconden thuis voelt en nooit meer weg wilt. Er is een goede spa aanwezig waar je uit verschillende Ayurvedische en natuurgeneeskundige behandelingen kunt kiezen. Laat je adviseren door de aanwezige Ayurvedische dokter. Dit is een en al genieten! Door de natuurlijke omgeving zijn er voldoende mogelijkheden om op zoek te gaan naar wildleven.

Vil Uyana is gelegen in een privé reservaat wat de thuisbasis is van honderd verschillende dieren, zoals vogels, insecten en reptielen. Je hebt de mogelijkheid om samen met een naturalist van de accommodatie een stille avondwandeling te maken en op zoek te gaan naar de lori’s. Lori’s staan voornamelijk bekend om de uitpuilende ogen en lenige ledematen. Met een beetje geluk kun je de Lori’s van dichtbij observeren. Vanaf de veranda kun je genieten van dit paradijs of trek op eigen houtje het reservaat in, waar je in alle rust op zoek kunt gaan naar eekhoorns, vlinders of zelfs nieuwsgierige krokodillen. Een unieke ervaring die jij als een van de weinige ervaart.

Aanbeveling
Combineer je verblijf met activiteiten uit de culturele driehoek, zoals een avontuurlijke fietsexcursie door Polonnaruwa of een bezoek aan de oude Koningsstad Anuradhapura.