Ga naar inhoud
Undiscovered

Kinabalu National Park

Trekkings, warmwaterbronnen en prachtige vergezichten

Locatie

Kinabalu National Park
6°01'15.0"N, 116°32'46.7"E

Geschreven door

Eric
Reisspecialist Undiscovered.

Het is het totaalplaatje wat Kinabalu National Park een van onze favoriete plaatsen in Borneo maakt. Fantastisch mooie natuur laat zich zien in de vorm van warmwaterbronnen, geweldige trekking routes en natuurlijk de blik op Mt. Kinabalu, waar je nooit genoeg van krijgt.

Door het prachtige landschap, de grote diversiteit aan unieke flora en fauna en het koele klimaat is bezoek aan het indrukwekkende Kinabalu National Park niet te missen tijdens een reis door Borneo. Veel planten en dieren zijn uniek in de regio, waarvan sommige soorten enkel op bepaalde plaatsen voorkomen.

Rafflesia, Kinabalu National Park, Borneo - Undiscovered.nl
Canopy Walk Kinabalu National Park, Borneo - Undiscovered.nl
Sabah, bekerplant in Borneo - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Wild Borneo
15-daagse Huwelijksreis Borneo
Sta centraal in een traditionele Iban huwelijksceremonie en maak je een indrukwekkende mountainbiketocht langs de slapende dorpjes van Sabah. Sluit de reis af in Robinson-stijl en laat je heerlijk verwennen op het idyllische eiland Pulau Gaya.
Classic Borneo
20-daagse Privé Rondreis Borneo
Beleef de meest bijzondere en unieke hoogtepunten van Borneo tijdens deze complete rondreis. De ongerepte natuurparken, riviersafari's en het fascinerende wildleven zullen je ongetwijfeld positief verrassen. Deze avontuurlijke rondreis heeft het allemaal!
Enchanting Sabah
13-daagse Privé Rondreis Borneo
Tijdens deze rondreis door het groene hart van Borneo maak je kennis met het mooiste wat Sabah te bieden heeft en laat je je betoveren door het eiland! Combineer de meest bijzondere plekjes en verblijven met geweldige activiteiten.
Lovers Retreat
14-daagse Huwelijksreis Borneo
Romantische locaties en accommodaties zijn geselecteerd voor een huwelijksreis om nooit te vergeten. Naast Kuala Lumpur bezoek je het Kinabalu National Park en ontmoet je de orang-oetans van dichtbij. Sluit de reis af op het fraaie Pulau Gaya.
Terug