Ga naar inhoud
Undiscovered

Danum Valley

Onaangetaste regenwouden van Danum Valley

Locatie

Danum Valley
4°57'42.5"N, 117°41'21.3"E

Geschreven door

Eric
Reisspecialist Undiscovered.

Danum Valley is begerenswaardig voor iedere natuurliefhebber. Wie de natuurlijke rijkdom van Borneo echt wilt ervaren, dan is een bezoek aan Danum Valley niet te missen.

Officieel bekend als Danum Valley Conservation Area, is dit grootste beschermde gebied van Sabah waar Borneo’s meest unieke planten en dieren voorkomen. Een plaats waar je gevoel van tijd snel verdwijnt. Verken met een gids één van de vele gemarkeerde paden, loop langs mooie watervallen en begeef je naar de plekken waar de meeste fauna voorkomt, namelijk het dak van het regenwoud.

Borneo Danum Valley - Undiscovered.nl
Borneo Danum Valley - Undiscovered.nl
Ref Leaf monkey - Borneo - Undiscovered.nl
Borneo Danum Valley vogel - Undiscovered.nl
Borneo Rainforest Lodge Danum Valley kikker - Undiscovered.nl
Borneo Orang Oetan - Undiscovered.nl
Borneo Scarlet Rumped Trogon - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Danum Valley & Pulau Sipadan
13-daagse Duikreis Borneo
Ontdek het mooiste van Borneo onder en boven water tijdens deze indrukwekkende duikreis. Bijzondere ontmoetingen en uitzonderlijke duiklocaties zorgen voor unieke ervaringen waar je een leven lang van kunt nagenieten.
Sabah Escape
12-daagse Luxe Reis Borneo
Beleef Borneo in haar puurste vorm! Deze comfortabele reis start aan de rivieroevers van de Kinabatangan rivier, waarna je diep de jungle in reist naar het ongerepte Danum Valley. De reis wordt comfortabel afgesloten op een unieke en tropische locatie.
Off the beaten track
Borneo Experience
17-daagse Privé Rondreis Borneo
Een unieke en afwisselende reis door het minder bezochte hart van Borneo. Verleg je grenzen tijdens de beklimming van Mt. Kinabalu, dwaal door het regenwoud van Danum Valley en bezoek het immense grottenstelsel van Mulu. Een spectaculaire reis om niet te vergeten!
Terug