Ga naar inhoud
Undiscovered

Mulu National Park

Navigeer door een wildernis van grotten en regenwoud

Locatie

Mulu National Park
4°05'31.5"N, 114°53'44.9"E

Geschreven door

Eric
Reisspecialist Undiscovered.

Loods jezelf door een labyrint van grotten. Mocht je niet genoeg van het avontuur krijgen, laat dan je ogen aan het daglicht wennen en verken de pracht en praal boven de grond van het Mulu National Park.

Verborgen in de jungle van Mulu National Park ligt het grootste grotten systeem ter wereld. Een niet te missen bestemming in Borneo om naar af te reizen. Het Mulu National Park is een wildernis in Sarawak van oeroud regenwoud en een 51 kilometer lang netwerk aan ondergrondse gangen. Het gebied is zodanig afgelegen dat het enkel toegankelijk is met een klein vliegtuig vanaf Miri. Het park zelf kan te voet of met een boot worden verkent.

Borneo Mulu National Park - Undiscovered.nl
Borneo Mulu National Park - Undiscovered.nl
Borneo Mulu National Park - Undiscovered.nl
Borneo Mulu National Park - Undiscovered.nl
Borneo Gunung Mulu National Park - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Untamed Sarawak
14-daagse Privé Rondreis Borneo
Ontdek de natuurlijke wonderen van Sarawak tijdens een afwisselende rondreis door de groene binnenlanden. Ontmoet de lokale Iban-stam en verken de inmense grotten van Mulu National Park. Sluit de reis ontspannen en in luxe af op het tropische eiland Pulau Gaya.
Off the beaten track
Borneo Experience
17-daagse Privé Rondreis Borneo
Een unieke en afwisselende reis door het minder bezochte hart van Borneo. Verleg je grenzen tijdens de beklimming van Mt. Kinabalu, dwaal door het regenwoud van Danum Valley en bezoek het immense grottenstelsel van Mulu. Een spectaculaire reis om niet te vergeten!
Terug