Ga naar inhoud
Undiscovered

Bako National Park

Alle ingredienten voor een jungle avontuur

Locatie

Bako National Park
1°43'00.1"N, 110°28'00.0"E

Geschreven door

Eric
Reisspecialist Undiscovered.

Het Bako National Park heeft het allemaal; neushoornvogels, neusapen, ongerept regenwoud en een prachtig ruige kustlijn. Dit alles op slechts een uurtje van Kuching.

Vanuit Kuching is het regenwoud van het schitterende Bako National Park, het oudste nationale park in Sarawak, enkel per boot te bereiken. Het park staat bekend vanwege zijn ongelofelijke biodiversiteit en omvat bijna elke soort vegetatie aanwezig in Borneo. Indien je op reis in Borneo gemakkelijk wildleven wilt spotten dan is het Bako schiereiland een van de beste plekken om te zijn.

Toekans in Bako National Park, Borneo - Undiscovered.nl
Neusaap in Borneo - Undiscovered.nl
Bako National Park, Borneo - Undiscovered.nl
Aapje in Bako National Park, Borneo - Undiscovered.nl
Uitzicht Bako National Park, Borneo - Undiscovered.nl
Neusaap in Borneo - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Untamed Sarawak
14-daagse Privé Rondreis Borneo
Ontdek de natuurlijke wonderen van Sarawak tijdens een afwisselende rondreis door de groene binnenlanden. Ontmoet de lokale Iban-stam en verken de inmense grotten van Mulu National Park. Sluit de reis ontspannen en in luxe af op het tropische eiland Pulau Gaya.
Classic Borneo
20-daagse Privé Rondreis Borneo
Beleef de meest bijzondere en unieke hoogtepunten van Borneo tijdens deze complete rondreis. De ongerepte natuurparken, riviersafari's en het fascinerende wildleven zullen je ongetwijfeld positief verrassen. Deze avontuurlijke rondreis heeft het allemaal!
Borneo & Philippines
22-daagse Privé Rondreis Filipijnen & Borneo
Een geweldige combinatiereis naar de mooiste locaties van Borneo en de Filipijnen. Beleef de unieke flora en fauna van Borneo in combinatie met de paradijselijke eilanden van de Filipijnen. De hoogtepunten van beide bestemmingen, gecombineerd in één geweldige reis!
Borneo & West-Maleisië
17-daagse Privé Rondreis Borneo
Een fantastische rondreis naar Borneo en West-Maleisië. Combineer het beste van beide werelden in één reis. Maak een geweldige ontdekkingsreis door Sarawak en wordt verrast door het veelzijdige West-Maleisië. Deze reis zit vol avontuur en voldoende afwisseling!
Terug