Ga naar inhoud
Undiscovered

Bako National Park

Alle ingredienten voor een jungle avontuur

Locatie

Bako National Park
1°43'00.1"N, 110°28'00.0"E

Geschreven door

Eric
Eric is reisspecialist voor de Filipijnen en Borneo.

Het Bako National Park heeft het allemaal; neushoornvogels, neusapen, ongerept regenwoud en een prachtig ruige kustlijn. Dit alles op slechts een uurtje van Kuching.

Vanuit Kuching is het regenwoud van het schitterende Bako National Park, het oudste nationale park in Sarawak, enkel per boot te bereiken. Het park staat bekend vanwege zijn ongelofelijke biodiversiteit en omvat bijna elke soort vegetatie aanwezig in Borneo. Indien je op reis in Borneo gemakkelijk wildleven wilt spotten dan is het Bako schiereiland een van de beste plekken om te zijn.

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Untamed Sarawak
14-daagse privé Rondreis Borneo
Ontdek de natuurlijke wonderen van Sarawak tijdens een avontuurlijke rondreis door de binnenlanden. Ontmoet de lokale Iban-stam en kom oog in oog te staan met orang-oetangs in Semenggoh. Sluit de reis ontspannen en in luxe af op het tropische eiland Pulau Gaya.
Classic Borneo
20-daagse privé Rondreis Borneo
Beleef de absolute hoogtepunten van Borneo. De reis is met zorg samengesteld voor wie niets wilt missen van de uitzonderlijke natuur en cultuur van Borneo. Daarbij doe je unieke en bijzondere locaties aan, die net even buiten de gebaande paden zijn.
Terug