Ga naar inhoud
Undiscovered

Cayo District

Xunantunich: eeuwenoude Maya ruines

Locatie

Cayo District
17°07'05.7"N, 88°53'26.5"W

Geschreven door

Léonie
Reisspecialist Undiscovered.

Verscholen in de groene wildernis ligt één van de mooiste Maya ruïnes van Belize. Beklim El Castillo en voel je als een echte keizer in het oude rijk.

Net zoals Guatemala herbergt Belize ook eeuwenoude Maya ruïnes die zijn verstopt in fantastische natuur. Een van deze pareltjes, zo niet één van de mooiste in Belize, is het indrukwekkende Maya complex Xunantunich dat verscholen ligt in de bossen nabij San Ignacio. Een bezoek aan deze Maya ruïnes is beslist een waardevolle toevoeging aan je rondreis in Belize.

Lamanai, Belize - Undiscovered.nl
Cayo District, Belize - Undiscovered.nl
Cayo District, Belize - Undiscovered.nl
Lamanai, Belize - Undiscovered.nl
Cayo District, Belize - Undiscovered.nl
Xunantunich Mayan Ruins Belize - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Onze favoriet
Hidden Gems
18-daagse Privé Rondreis Guatemala & Belize
Een avontuurlijke rondreis door onontdekt Guatemala en Belize. Maak kennis met de Maya's, ga op verkenning in Tikal, kom oog in oog met apen, kleurrijke vogels en haaien en geef je adrenaline een boost. Eindig de reis ontspannen af op tropisch Caye Caulker.
Guatemala & Belize Experience
21-daagse Privé Rondreis Guatemala & Belize
Een avontuurlijke rondreis vol indrukwekkende belevingen. Slaap op een vulkaan, ontdek imposante ruïnes, beleef opwindende avonturen in een ongerepte jungle en sluit de reis af op tropisch Caye Caulker. Een rondreis om te genieten van al het moois van beide landen.
Enchanting Guatemala & Belize
15-daagse Privé Rondreis Guatemala & Belize
Een comfortabele rondreis door Guatemala en Belize met een mix van indrukwekkende natuur, cultuur en fijne zandstranden. Ontdek al het moois dat Guatemala en Belize te bieden hebben.
Enchanting Belize
15-daagse Privé Rondreis Belize
Deze afwisselende rondreis laat je kennis maken met de natuurlijke schoonheid van Belize in een comfortabel programma. Een met zorg samengestelde reis vol jungle, bijzonder wildlife, ondergronds avontuur en ontspannende afsluiting in Placencia.
ongerept
Backroads of Belize
20-daagse Privé Rondreis Belize
Begeef je buiten de gebaande paden naar interessante en weinig bezochte plaatsen in Belize. Een avontuurlijke rondreis vol culturele indrukken en leer het échte Belize kennen. Sluit ontspannen af op Caye Caulker en kom oog in oog met haaien, roggen en schildpadden.
Jungle Adventures
16-daagse Familiereis Belize
Ga met het hele gezin op avontuur in de ongerepte binnenlanden van Belize. Zoek naar apen, krokodillen en schildpadden op een fantastische manier. Ga op verkenning in de jungle, weg van de massa en sluit ontspannen af op het strand van Placencia.
Terug