Ga naar inhoud
Undiscovered

Placencia

Snorkelen tussen koraaltuinen en tropische vissen

Locatie

Placencia
16°31'28.2"N, 88°22'15.2"W

Geschreven door

Léonie
Reisspecialist Undiscovered.

Waar Placencia boven water goed vertoeven is, biedt de wereld onder de golven ook perfecte omstandigheden voor comfortabele duik- en snorkelavonturen.

Voor de kust van Belize ligt van noord naar zuid het uitgestrekte Belize Great Barrier Reef. Dit rif bestaat uit 450 cayes (eilandjes), 7 beschermde natuurreservaten en 3 atollen. Alles bij elkaar vormt het een leefgebied voor honderden soorten koraal en een grote hoeveelheid zeedieren. Roggen, zeeschildpadden, hamerhaaien, zeekoeien, walvishaaien en honderden andere verschillende vissoorten maken allen deel uit van dit fragiele ecosysteem.

Silk Cayes, Belize - Undiscovered.nl
Koraal in Belize - Undiscovered.nl
Onderwaterleven in Belize - Undiscovered.nl
Zeeschildpad in Belize - Undiscovered.nl
Strand Placencia, Belize - Undiscovered.nl
Placencia strand, Belize - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Jungle Adventures
16-daagse Familiereis Belize
Ga met het hele gezin op avontuur in de ongerepte binnenlanden van Belize. Zoek naar apen, krokodillen en schildpadden op een fantastische manier. Ga op verkenning in de jungle, weg van de massa en sluit ontspannen af op het strand van Placencia.
Highlights of Guatemala & Belize
20-daagse Familiereis Guatemala & Belize
Een heuglijke familiereis brengt je naar de mooiste plekjes van Guatemala en Belize. Ontdek samen de veelzijdigheid van beide landen en laat je avonturierhart sneller kloppen. Maak kennis met indrukwekkende cultuur, ongerepte natuur en ontmoet bijzondere dieren!
Terug