Waarom Undiscovered

Je reis moet een onvergetelijk avontuur zijn vol bijzondere ervaringen. We hanteren een gerichte aanpak van maatwerk waarbij je zelf de regisseur bent. Je wensen, ideeën en eerdere ervaringen worden vertaald in een uniek reisplan zoals jij voor ogen hebt. Je merkt het verschil vanaf het eerste moment dat we bellen. Je praat met een specialist en niet zo maar een verkoper. Met onze persoonlijke service en expertise stellen we individuele reizen op maat samen aan de hand van je interesses en budget.

Doordat we onze bestemmingen met regelmaat bezoeken, hebben we een diepgaande kennis en weten we exact waar we over praten. Bij Undiscovered heb je alle vrijheid en zijn de mogelijkheden onbeperkt. Niets is te veel moeite. We helpen je met het zorgvuldig selecteren van de juiste accommodaties, bezienswaardigheden, excursies, activiteiten en gidsen. In alles wat Undiscovered doet, staat de beleving centraal. Vanaf de aanvraag totdat je terugkomt van je unieke reis. Laat je op je wenken bedienen, ontdek op jouw manier en maak de reis van je dromen werkelijkheid.

Bekijk Trustpilot of ervaringen op onze website om te lezen wat reizigers van Undiscovered vinden die je zijn voorgegaan en een reis bij ons hebben geboekt.

Maatwerk reizen
Alles draait om jou als reiziger. En omdat iedereen andere wensen heeft voor zijn of haar reis, worden onze reizen volledig op maat samengesteld op basis van jouw wensen, interesses en budget. Onze persoonlijke service houdt in dat we eerst goed de tijd nemen om te luisteren en te begrijpen wat je wilt voordat we je reis plannen. Wil je duiken met walvishaaien, of ga je liever de regenwouden van Borneo verkennen? Kies je voor een uitdagende bergbeklimming, of kraak je liever je eigen kokosnoot op een verlaten tropisch strandje weg van de beschaving? Het is allemaal mogelijk en we bieden je de vrijheid om zelf een bestemming en de omgeving te ontdekken. We helpen je maar al te graag aan ideeën voor een unieke reis!


Expertise
Onze reisspecialisten staan aan de basis van Undiscovered. Doordat ze regelmatig de bestemmingen bezoeken, hebben de specialisten een uitgebreide kennis en kunnen we onze reizen continue bijwerken en verfijnen. Bij Undiscovered weten we exact waar we het over hebben en spreken we uit jarenlange persoonlijke ervaring. Eén specialist helpt je van begin tot eind en zorgt er voor dat je het meeste uit je reis kunt halen. Ook onze professionele lokale vertegenwoordiging waar we mee samenwerken weet precies wat het verschil maakt tussen een goede reis en een uitstekende reis. Ter plaatse zorgen we er voor dat je wordt voorzien van de beste gecertificeerde gidsen die een perfecte kennis hebben van de bestemming. Zij proberen je een puur inzicht in hun land te geven en brengen je net even wat verder.


Beleving
Wij verkopen geen reizen, maar belevingen verpakt in reizen. Onze reizen verleggen je grenzen, prikkelen de zintuigen, dompelen je echt onder in de plekken die je bezoekt en laten je het mooiste beleven wat een bestemming heeft te bieden. Hierin komt onze passie voor ontdekken duidelijk in terug. Lokale stammen met eeuwenoude tradities ontmoeten, prachtige zonsopgangen over mistige regenwouden meemaken, mountainbiken door spectaculaire landschappen, of overnachten onder de sterrenhemel op een idyllisch zandstrand. Het zijn deze bijzondere en avontuurlijke ervaringen waar het in een reis om gaat. En het is ons doel om jou die unieke ervaringen te kunnen bieden en dat je met een goed gevoel op reis gaat en onbezorgd kunt genieten. We streven er niet naar om de goedkoopste te zijn en kiezen vooral voor kwaliteit voor een eerlijke prijs.


Verantwoord reizen
Bij Undiscovered willen we bijdragen aan zorg voor het milieu en de levensonderhoud van de lokale mensen. We zijn ons er van bewust dat onze reizigers druk uitoefenen op de natuur en invloed hebben op de lokale cultuur in de aangeboden bestemmingen. En we willen graag dat ook in de toekomst reizigers kunnen genieten van deze uitzonderlijke oorden. Door middel van verantwoord reizen wordt er rekening gehouden met de effecten van reizen en wordt het milieu en de natuur zo min mogelijk belast en profiteert de lokale bevolking zonder dat dit ten koste gaat van de reiservaring. Doordat we reizen op maat maken, kun je zelf overwegen om een positieve bijdrage te leveren op de bestemming. Denk bijvoorbeeld aan het volgen van een traditionele kookles, meehelpen met het planten van rijst of overnachten in een homestay. Weten dat je naast puur genieten ook nog iets hebt kunnen betekenen, maakt een reis helemaal uniek!