• Je eigen Expeditie Robinson
    Caramoan Islands
  • Je eigen Expeditie Robinson
    Caramoan Islands

Je eigen Expeditie Robinson

Caramoan Islands

De Caramoan Islands zijn een nieuwe opkomende bestemming in de Filipijnen. Deze eilandengroep kreeg plots bekendheid over de gehele wereld door opnames van o.a. de Amerikaanse, Zweedse en Franse opnames van Survivor.

Met diepblauwe binnenmeren, lijmstenen rotsformaties, watervallen, grotten, hagelwitte zandstranden en een prachtige turkooizen zee bieden de Caramoan Islands een geweldig mooie setting voor een uniek reisgevoel! Hoewel de welverdiende roem voor deze bestemming aanwezig is, bezoeken nog weinig reizigers deze regio door de afgelegen locatie. Toch is de bestemming redelijk goed te bereiken per vlucht en boot vanaf Manila, of als verlenging tijdens je verblijf in Donsol of Legazpi (Mt. Mayon). Als je op zoek bent naar het echte Robinson gevoel, dan zijn de Caramoans zeker de overweging waard. Informeer bij onze reisspecialisten naar de mogelijkheden voor jouw reis!

Aanbeveling
Combineer je verblijf in de Caramoan met een bezoek aan de walvishaaien van Donsol en het overweldigende landschap van de vulkaan Mt. Mayon!