Wie zijn wij

Undiscovered is een Nederlandse reisorganisatie en biedt reizen op maat aan naar onontdekte reisbestemmingen. Wij streven ernaar om ervaren reizigers ongekende ervaringen te bieden op bestemmingen die uitdagend zijn en slechts door weinigen worden bezocht.


Pure reiservaringen
Bij Undiscovered hebben we één grote passie: ontdekken. Het ontdekken van afgelegen locaties, nieuwe ervaringen en nieuwe uitdagingen. Geprikkeld door nieuwsgierigheid naar het onbekende, reizen we graag een stapje verder dan doorgaans wordt ondernomen. Op zoek naar dat ene verlaten paradijselijke strand, dat kleine afgelegen dorpje waar eens per jaar een westerling komt, of juist naar die unieke trektocht in uitzonderlijk mooie natuurgebieden. Op zoek naar onverwachte ontmoetingen en idyllische bestemmingen waar slechts enkelen zijn geweest. Want juist hier vind je die pure reiservaringen, ervaringen die voor een onbetaalbaar gevoel zorgen en bij de herinnering ervan altijd weer een glimlach op je gezicht doen verschijnen. Of dit nu de dankbare blik is van een kind op een lokale school, een plotselinge ontmoeting met een baby orang-oetan of uitzicht op een overweldigende zonsopgang vanaf de top van een berg.


Reizen met Undiscovered
Elke reis die Undiscovered ontwikkelt, wordt uniek samengesteld aan de hand van jouw wensen, interesses en eerdere reiservaringen. Je bent dus niet afhankelijk van een internationale groep reizigers die een vast programma afreist. Ons aanbod reizen is direct boekbaar, maar dient ook ter inspiratie van de mogelijkheden die elk land te bieden heeft. Onze reisspecialisten hebben jarenlange ervaring en kennen de bestemmingen als geen ander.

Vrijheid staat aan de basis van al onze reizen. Reizen met Undiscovered betekent reizen op privé basis, met privé gidsen die professioneel zijn opgeleid en een grote meerwaarde bieden aan je reis. Op locaties waar je zelf activiteiten kunt ondernemen, bieden we je graag die gelegenheid. Zo kun je naar eigen wens je dag en activiteiten indelen. De toeristische hoogtepunten van de bestemmingen slaan we zeker niet over, je ervaart ze als een reiziger. Waar anderen je een land laten zien, laat Undiscovered je het land beleven. Wij staan graag aan de basis van jouw eigen unieke reis naar die bijzondere bestemming.