• White Beach: Poederwit zand zover het oog reikt
    Boracay
  • White Beach: Poederwit zand zover het oog reikt
    Boracay

White Beach: Poederwit zand zover het oog reikt

Boracay

Een perfect zandstrand bedekt met palmbomen zover je kunt kijken, kraakhelder water, elke avond een geweldige zonsondergang, een ontzettend gemoedelijke sfeer en uitstekende restaurants, sfeervolle bars en kleinschalige resorts. Niet voor niets werd Boracay in 2012 bekroond tot beste eiland ter wereld door het internationale reismagazine Travel+Leisure.

White Beach, het 4 kilometer lange zandstrand op Boracay, is en blijft een fantastische bestemming om je reis in de Filipijnen te starten of af te sluiten. Naast zon, zee en strand biedt het eiland veel mogelijkheden voor excursies, kun je uitstekend duiken in Boracay, en biedt het eiland de beste spa’s van het land. Alhoewel het toerisme inmiddels sterk is ontwikkeld, biedt Boracay nog steeds een buitengewoon aangename sfeer en ervaar je nog steeds dat je in de Filipijnen bent. Een absolute aanrader.

Aanbeveling
Laat jezelf volledig verwennen tijdens een spa behandeling in het geweldige Mandala Spa, gelegen in een tropische omgeving op een heuvel die uitkijkt over White Beach. Zowel de spa als het resort zijn meerdere malen uitgeroepen tot beste in de Filipijnen! Naast de Mandala Spa zijn er meerdere exclusieve resorts in Boracay.