• Trekkings, warmwaterbronnen en prachtige vergezichten
    Kinabalu National Park
  • Trekkings, warmwaterbronnen en prachtige vergezichten
    Kinabalu National Park

Trekkings, warmwaterbronnen en prachtige vergezichten

Kinabalu National Park

Door het prachtige landschap, de grote diversiteit aan unieke flora en fauna en het koele klimaat is bezoek aan het indrukwekkende Kinabalu National Park niet te missen tijdens een reis door Borneo. Veel planten en dieren zijn uniek in de regio, waarvan sommige soorten enkel op bepaalde plaatsen voorkomen.

Mocht je de uitdaging om Mount Kinabalu te beklimmen laten passeren, dan kun je aan de voet van de berg schitterende wandelingen maken in het grootste nationale park van Sabah. In beide gevallen kan na afloop ontspanning worden gezocht in de warmwaterbronnen van de Poring Hot Springs. De bronnen zijn kunstmatige poelen die aangenaam verzachtend zijn voor de voeten, gelegen in een rijk groene omgeving. Tevens is er een kleine canopy walk, waar je over touwbruggen tussen de boomtoppen door kunt lopen.

Aanbeveling
Mocht je twijfelen over een beklimming van Mt. Kinabalu, niet doen. Het is een zware, maar geweldige ervaring. Als je een redelijk fitte conditie hebt en een goede wilskracht, zul je meer krijgen dan je moet geven tijdens de beklimming. Plan erna een heerlijke dag rust in voor een bezoek aan de Poring Hot Springs.