Thema's

Ga je op reis met een specifiek doel of heb je een specifieke interesse? Undiscovered biedt een uitgebreide selectie aan mogelijkheden voor huwelijksreizen en duikreizen. De voorbeeldreizen zijn direct te boeken of dienen ter inspiratie voor jouw eigen maatwerkreis.

Individuele rondreizen

De meest bijzondere routes naar de mooiste gebieden
Sepilok

Individuele rondreizen Borneo

Onze individuele rondreizen Borneo zijn met zorg samengesteld en dienen als basis voor het creëren van je eigen reis op maat. We reizen graag net wat verder en zien met plezier ook de gebieden waar weinig mensen hun voetsporen hebben achtergelaten.

Mount Mayon

Individuele rondreizen Filipijnen

Onze individuele rondreizen Filipijnen laten je het beste van het land zien in verschillende routes. De reizen zijn met zorg samengesteld en dienen als basis voor een eigen maatwerk reis naar de Filipijnen.

Ringstaartmaki

Individuele rondreizen Madagascar

Onze individuele rondreizen Madagascar zijn allemaal op privé basis en laten verschillende mogelijkheden zien om de meest ongerepte plekken van het land te ontdekken. Elke individuele rondreis Madagascar is met zorg samengesteld en vormt de basis voor je eigen maatwerk reis.

Duikreizen

Rondreizen naar de mooiste locaties boven en onder water
Nudibranch

Duikreizen Borneo

Onze duikreizen Borneo zijn met zorg samengesteld en bieden alleen de beste (5* PADI) duikscholen van het land op de beste duiklocaties. Alle duikreizen zijn een combinatie van een korte rondreis gecombineerd met ongekend mooi duiken.

Duiker bij een bangka

Duikreizen Filipijnen

Onze duikreizen Filipijnen bieden een combinatie van een rondreis langs unieke natuurparken en afwisselend duiken op de meest fantastische duikbestemmingen. Als een van de mooiste duikbestemmingen ter wereld biedt de Filipijnen voor elke duiker een enorme afwisseling in unieke duikervaringen.

Anemoonvis

Duikreizen Madagascar

Onze duikreizen Madagascar zijn zorgvuldig samengestelde rondreizen langs schitterende natuur boven water in combinatie met duiken op prachtige locaties. De duikbestemmingen staan aan de basis voor een variatie aan duikbelevingen.

Huwelijksreizen

Alle ingrediënten voor de mooiste reis van jullie leven
Een longhouse in Sarawak

Huwelijksreizen Borneo

Onze huwelijksreizen Borneo bieden een combinatie van de meest romantische kleine accommodaties te midden van de bijzonder mooie natuur en cultuur van Borneo. Of je nu een avontuurlijke huwelijksreis wilt, of vooral van elkaar wilt genieten in natuurparken en op de mooiste stranden.

El Nido

Huwelijksreizen Filipijnen

Breng je huwelijksreis Filipijnen samen door op de mooiste stranden en eilanden ter wereld. Filipijnen kent als geen ander land droomeilanden die overweldigende natuur, prachtige accommodaties en tegelijkertijd privacy en rust bieden.

Nosy Komba

Huwelijksreizen Madagascar

Onze huwelijksreizen Madagascar bieden bijzondere ervaringen om samen van te genieten en zijn samengesteld met grote focus op privacy en romantiek. De huwelijksreizen Madagascar zijn een combinatie van fijne kleine accommodaties, prachtige natuur en schitterende stranden en eilanden.

Bekijk hier al onze klantreviews.