• Pure schoonheid in overtreffende trap
    Apulit Island
  • Pure schoonheid in overtreffende trap
    Apulit Island

Pure schoonheid in overtreffende trap

Apulit Island

Het beeldschone Apulit Island ligt in het noorden van Palawan in de Taytay Bay. Op dit eiland is de aanblik van parelwitte stranden, omringd door hardstenen rotswanden, wuivende palmbomen en kristalhelder water het decor om in comfort helemaal tot rust te komen.

Het Apulit Island Resort is het enige resort op het eiland. De prachtige waterbungalows zijn gebouwd in traditionele Filipijnse stijl die van alle gemakken zijn voorzien. Overdag kan de tijd worden besteed om te relaxen aan het strand, verschillende grotten per kajak te verkennen, te zwemmen in de Lovers Cave of North Cave, of bijvoorbeeld naar hoogste punt van het eiland te wandelen voor een spectaculair uitkijkpunt over de baai. Daarnaast kun je geweldig snorkelen bij kleurrijke koraalriffen en duiken bij de mooiste duikstekken in de regio zoals Nabat Island en Noa-Noa Reef. In de avond kun je op Apulit Island genieten van prachtige zonsondergangen en bij helder weer eindeloos staren naar een buitengewone sterrenhemel. Apulit Island is een voortreffelijke eiland om je reis in de Filipijnen te beginnen of te eindigen.

Aanbeveling
Apulit Island geeft je het gevoel dat alleen bent op een onbewoond eiland. Om dat te benadrukken, is het een geweldige ervaring om tijdens je verblijf een privé picknick lunch of diner te hebben op een van de stranden om het eiland. Vraag een van onze Filipijnen-specialisten naar de mogelijkheden.