Onze werkwijze

Een reis zit vol nieuwe ervaringen en bijzondere belevenissen. Dat is bij Undiscovered het uitgangspunt. Vanuit deze gedachte proberen we de organisatie van je reis zo gemakkelijk mogelijk te maken. In 3 stappen regel je bij Undiscovered jouw unieke reis.


Stap 1: Oriëntatie via de website
Via onze website kun je snel en eenvoudig oriënteren om ideeën op te doen voor je reis. Misschien heb je al een bestemming in gedachte of een bepaald thema zoals een huwelijksreis of duikreis. Onze voorbeeldreizen dienen ter inspiratie en kunnen naar wens worden aangepast. Doordat een reis bijzondere ervaringen en belevenissen heeft, hebben we highlights voor je op een rijtje gezet. Zo kun je kijken wat je aanspreekt en graag wilt meemaken tijdens je reis.


Stap 2: Offerte op maat
Met de informatie verkregen via de website en/of met een concreet idee dat je al hebt, kun je een offerte aanvragen. Je geeft daarbij je wensen, voorkeuren en interesses door. De aanvraag gebruiken we als basis voor een gesprek (telefonisch of persoonlijk) waarbij we een zo duidelijk mogelijk beeld proberen te schetsen van je wensen. Vervolgens stellen we met behulp van maatwerk een uniek reisplan samen in een uitgebreide offerte die we per e-mail toesturen. De offerte kan net zolang worden aangepast totdat het helemaal is zoals jij voor ogen hebt.


Stap 3: Boek je reis
Als de reis helemaal naar wens is, sturen we je een link naar het boekingsformulier (dat dient als bevestiging van de reis) en de factuur. Met het ingevulde boekingsformulier kunnen we vervolgens de reis reserveren en vastleggen. Voor de aanvang van je reis ontvang je van ons een uitgebreid pakket met reisinformatie en ga je goed voorbereid op reis.

Tijdens de reis staan we in nauw contact met onze lokale vertegenwoordiging om de reis zo perfect mogelijk te laten verlopen. Na afloop van je reis nemen we contact op voor een evaluatie en horen we graag hoe je reis is geweest.


Verken onze mogelijkheden op de website en begin met het plannen van je unieke reis. Heb je vragen, twijfel niet om dan contact met ons op te nemen.