• Ontdek de verborgen stranden van El Nido
    El Nido
  • Ontdek de verborgen stranden van El Nido
    El Nido

Ontdek de verborgen stranden van El Nido

El Nido

Paradijs bestaat! El Nido is simpelweg niet anders te omschrijven. Het Bacuit Archipel voor de kust van El Nido biedt een mix van verborgen lagunes, dramatische rotsformaties, een helderblauwe zee en fabelachtige witte zandstrandjes die stuk voor stuk wachten om ontdekt te worden. Bedenk daar een kajak bij die je net met je partner op een van de vele strandjes hebt laten aanmeren en je droom is compleet!

Het zal je niet verbazen dat Alex Garland hier zijn grootste inspiratie heeft opgedaan voor het schrijven van zijn wereldberoemde bestseller The Beach. Op het archipel zijn drie luxe resorts gelegen die een reis naar El Nido een absolute meerwaarde bieden: Miniloc Island, Lagen Island en Pangulasian Island.

Aanbeveling
Ga nu, over een aantal jaar is het niet meer zo exclusief! El Nido is per vliegtuig alleen nog te bereiken in combinatie met een verblijf op het archipel, hierdoor blijft de grote massa nog uit en behoudt het gebied haar charme. Wij verwachten dat over een aantal jaren El Nido ook voor het grote publiek makkelijk te bereiken zal zijn, waardoor je dat kleine paradijselijke strandje wél zal moeten delen met anderen.

Een lunch voor twee, op een onbewoond eiland? Vraag ons naar de mogelijkheden om een complete lunch of diner voor twee personen op een verlaten strand naar keuze te organiseren. Alles wordt tot in de puntjes voorbereidt; kan het nog romantischer?!