• Ontdek de twee schatten van Pulau Mabul
    Pulau Mabul
  • Ontdek de twee schatten van Pulau Mabul
    Pulau Mabul

Ontdek de twee schatten van Pulau Mabul

Pulau Mabul

Het fenomenale Pulau Mabul straalt in heel zijn voorkomen de sfeer van exclusiviteit uit. Een indrukwekkend mooi eiland met witte zandstranden bezaaid met palmbomen en een idyllisch waterdorpje. Geniet van de zonnestralen op het strand en relax. Slenter langs het vissersdorp en ontmoet de vriendelijke lokale Bajau bewoners en aanschouw prachtige zonsondergangen in de avond.

Pulau Mabul ligt midden in een gigantisch groot rif in de Semporna Archipel en beschikt daarmee over een tweede schoonheid. Je kunt er fantastisch snorkelen, maar het eiland is vooral wereldberoemd vanwege het macroduiken. Er is een imposante hoeveelheid aan bijzonder macroleven om te ontdekken, een verbazingwekkende ervaring! Daarnaast kunnen er spectaculaire duiken bij Pulau Sipadan worden gemaakt. Op het eiland heb je een keuze uit verschillende resorts. Wij helpen je graag met het selecteren van het resort naar jouw wens. Een verblijf op Pulau Mabul in je reis door Borneo zul je niet snel vergeten.

Aanbeveling
Voor een exclusief verblijf tijdens je Borneo reis raden we aan om in een van de waterbungalows van het Sipadan Mabul Resort te overnachten. Ze zijn prachtig om te zien en daarnaast kun je vanaf je veranda in het helderblauwe water naar allerlei soorten zeeleven turen.