• Miniloc Island: Paradise found
    Miniloc Island
  • Miniloc Island: Paradise found
    Miniloc Island

Miniloc Island: Paradise found

Miniloc Island

Karststenen bergwanden rijzen op uit de zee, een turkoois gekleurde zee met verborgen witte zandstranden die wachten om ontdekt te worden in nabijgelegen lagunes. Combineer dit beeld met een luxe verblijf op Miniloc Island en nog steeds is de werkelijkheid mooier dan je vooraf kunt inbeelden.

Miniloc Island is het bekendste eiland van de Bacuit Archipel met een indrukwekkende lagune die bereikbaar is per kajak. Het eiland heeft één luxe resort, El Nido Resorts Miniloc Island, en is een bestemming om optimaal te genieten van comfort en de mogelijkheden die dit gebied te bieden heeft. Pak vroeg in de ochtend je kajak en verken als eerste de lagunes van het eiland, ga op zoek naar Secret Beach of kies een eigen strand om de eerste uren in de warme zon door te brengen. Ga in de middag snorkelen voor het resort met de enorme horsmakrelen die hier zwemmen, en kies in de avond voor een romantisch diner op een verlaten strand naar keuze. El Nido Resorts Miniloc Island biedt een absolute meerwaarde ten opzichte van een verblijf in de wat meer bezochte kustplaats El Nido.

El Nido Miniloc Island Resort
El Nido Miniloc Island Resort is gelegen in een kleine baai, omringd door hoge rotswanden en een privé zandstrand. De comfortabel ingerichte bungalows kennen verschillende native designs en bieden bijna allemaal een spectaculair uitzicht over de baai en omringende eilanden. Naast een uitstekend restaurant en een bar, biedt dit resort een 5* PADI duikschool, spafaciliteiten en verschillende excursies om de grotten, stranden of omringende eilanden met een gids te verkennen.

Deze highlight komt voor in de volgende voorbeeldreizen: