De avontuurlijke hoogtepunten van Madagascar

Madagascar is een bestemming bij uitstek voor reizigers op zoek naar avontuur. Maak een enerverende trekking naar de top van het Andringitra gebergte, baan je een weg door een labyrint van kalkstenen rotspunten in Tsingy de Bemaraha of verken bijvoorbeeld het bijzondere landschap van Madagascar al cruisend over de Tsiribihina rivier. Bekijk onze favoriete bestemmingen voor avontuur in Madagascar en laat je inspireren voor je eigen reis op maat.

Uitgelicht

1. andringitra national park - tsaranoro opt.jpg
Weergaloze valleien, imposante bergtoppen en spectaculaire uitzichten maken het Andringitra National Park een paradijs voor wandelaars en klimmers en biedt uitzonderlijke natuur die slechts door weinigen is ontdekt.

Uitgelicht

1. ankarana national park - iharana meer opt.jpg
Een fantastische vertoning van natuur in Madagascar. Prachtige formaties van kalkstenen rotspunten gelegen boven een ondergrondse wereld vol magnifieke grotten staan aan de basis van een en al onontdekt avontuur.

Uitgelicht

1. lokale visser pangalanes kanaal opt.jpg
Het wonderlijke Pangalanes kanaal is een verzameling van kunstmatige waterwegen die zich over een lengte van 645 kilometer uitstrekken langs de oostkust van Foulpointe tot aan Farafrandana. Een schitterend landschap, een authentieke lokale bevolking en een buitengewoon aangename sfeer maken het Pangalanes kanaal een enerverende beleving.

Uitgelicht

1. tsingy de bemaraha national park opt.jpg
Madagascar staat bekend om de unieke natuur en de spectaculaire tsingy bevestigen dit beeld zonder enige twijfel! Maak een opwindende trekkingstocht door het excentrieke landschap van Tsingy de Bemaraha. Ga de uitdaging aan over smalle klippen, hoge bruggen, nauwe grotten en dwars door bossen, meren en mangroven.

Uitgelicht

1. tsiribihina cruise boot opt.jpg
Reis van de gebaande paden af in een driedaagse boottocht over de Tsiribihina rivier. Overnacht langs de oevers en leer het echte leven van Madagascar op primitieve wijze kennen. Een absolute must voor de avontuurlijke reiziger.

Uitgelicht

1. walvis opt.jpg
Kies voor een dagexcursie en draag met je observaties bij aan nuttig onderzoek voor wetenschappers over de bultrugwalvissen. Een bultrugwalvis dichtbij je boot zien opdagen is een onvergetelijk moment, en al helemaal als dit majestueuze zoogdier sierlijk uit het water springt!