• Je eigen castaway op een verlaten eiland
    Pulau Pom Pom
  • Je eigen castaway op een verlaten eiland
    Pulau Pom Pom

Je eigen castaway op een verlaten eiland

Pulau Pom Pom

Pulau Pom Pom is een klein privé eiland, omringd door parelwitte stranden en kleurrijke koraalriffen in de turkooisblauwe Celebes zee. Het eilandje is een uitstekende bestemming om heerlijk tot rust te komen tijdens je reis in Borneo. Het comfortabele Pom Pom Island Resort biedt alleenstaande villa’s ontworpen en ingericht volgens traditionele stijlen en van alle gemakken voorzien. Een aanrader zijn de aantrekkelijke watervilla’s, die gebouwd zijn op palen boven het water.

Het resort biedt naast een open restaurant, een lounge, bar en een vooraanstaande spa. De witte zandstranden van het eiland zijn uiteraard helemaal voor jezelf! Tijdens sommige nachten leggen zowel karetschildpadden als soepschildpadden hier eieren op het strand. Op het eiland is dan ook een eigen broeierij voor de kleine schildpadjes om wat aan te sterken voordat ze de wijde wereld intrekken. Als je geluk hebt, kun je als gast van het resort de schildpadden eieren zien leggen of de kleintjes vrijlaten in de zee! Er worden regelmatig dagtours georganiseerd naar nabijgelegen eilanden en het huisrif biedt goede snorkelmogelijkheden. Het 5* PADI duikcentrum van het resort is bovendien een absolute aanwinst voor wie wilt duiken bij Pulau Pom Pom.

Aanbeveling
Altijd al willen leren duiken in tropische wateren? Door de eenvoudige duikomstandigheden en de uitstekende begeleiding van het duikcentrum is Pulau Pom Pom een perfecte locatie voor je eerste ontmoeting met het onderwaterleven van dichtbij. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Deze highlight komt voor in de volgende voorbeeldreizen: