Huwelijksreizen Madagascar

Onze huwelijksreizen Madagascar bieden bijzondere ervaringen om samen van te genieten en zijn samengesteld met grote focus op privacy en romantiek. De huwelijksreizen Madagascar zijn een combinatie van fijne kleine accommodaties, prachtige natuur en schitterende stranden en eilanden. Selecteer een van onze huwelijksreizen Madagascar voor inspiratie voor je eigen huwelijksreis op maat.

Green East Hideaway

19-daagse huwelijksreis Madagascar

v.a. € 2945Excl. internationale vluchten

Een afwisselende huwelijksreis Madagascar waarbij je op avontuur gaat in het regenwoud. Ga op zoek naar de mooiste lemuren en kom tijdens leuke wandelingen door het platteland in a...

v.a. € 2945Excl. internationale vluchten
Een afwisselende huwelijksreis Madagascar waarbij je op avontuur gaat in het regenwoud. Ga op zoek naar de mooiste lemuren en kom tijdens leuke wandelingen door het platteland in aanraking met het lokale leven van de Betsileo stam. Trek door de droge canyons van Isalo National Park en vaar langs de weelderige vegetatie van het Pangalanes kanaal. Geniet van een privé lunch op het strand van paradijselijk Ile aux Nattes en vertoef op het tropische eiland Ile Sainte Marie om heerlijk tot rust te komen. De charme van de romantische accommodaties maken de huwelijksreis compleet!
Highlights:• Op zoek naar lemuren in het regenwoud van Ranomafana
• Ontmoet de inheemse Betsileo stam
• Verken het weelderige Pangalanes kanaal
• Geniet van ongerepte schoonheid op Ile Sainte Marie

Hidden Beaches of the North

16-daagse huwelijksreis Madagascar

v.a. € 2535Excl. internationale vluchten

Deze combinatie van avontuur in de wildernis en ontspanning op hagelwitte zandstranden biedt een onvergetelijke huwelijksreis in Madagascar! Verken schitterende baaien, wandel door...

v.a. € 2535Excl. internationale vluchten
Deze combinatie van avontuur in de wildernis en ontspanning op hagelwitte zandstranden biedt een onvergetelijke huwelijksreis in Madagascar! Verken schitterende baaien, wandel door dichtbegroeide regenwouden en ontdek uniek wildleven in een verborgen landschap van tsingy's en grotten. Laat jezelf helemaal in de watten leggen op de tropische eilanden in het noorden, of ga op ontdekking en hop van het ene naar het andere prachtige idyllische eiland.
Highlights:• Dwaal rond in het regenwoud van Amber Mountain
• Verken de natuurlijke wonderen van Ankarana
• Ervaar de romantiek op paradijselijk Nosy Iranja
• Exclusief genieten op het tropische Nosy Komba