Huwelijksreizen Madagascar

Onze huwelijksreizen Madagascar bieden bijzondere ervaringen om samen van te genieten en zijn samengesteld met grote focus op privacy en romantiek. De huwelijksreizen Madagascar zijn een combinatie van fijne kleine accommodaties, prachtige natuur en schitterende stranden en eilanden. Selecteer een van onze huwelijksreizen Madagascar voor inspiratie voor je eigen huwelijksreis op maat.

Hidden Beaches of the North

18-daagse huwelijksreis Madagascar

v.a. € 3225Excl. internationale vluchten

Een onvergetelijke huwelijksreis in Madagascar waarin avontuur in de wildernis en ontspanning op hagelwitte zandstranden worden gecombineerd! Verken schitterende baaien, wandel doo...

v.a. € 3225Excl. internationale vluchten
Een onvergetelijke huwelijksreis in Madagascar waarin avontuur in de wildernis en ontspanning op hagelwitte zandstranden worden gecombineerd! Verken schitterende baaien, wandel door dichtbegroeide regenwouden en ontdek uniek wildleven in een verborgen landschap van tsingy's en grotten. Laat jezelf helemaal in de watten leggen op de tropische eilanden in het noorden, of ga op ontdekking en hop van het ene naar het andere prachtige idyllische eiland.
Highlights:• Volg de roep van de Indri in Analamazaotra National Park
• Dwaal rond in het regenwoud van Amber Mountain
• Verken de natuurlijke wonderen van Ankarana
• Genieten op het tropische eiland Nosy Komba

Madagascar & Mauritius

17-daagse huwelijksreis Madagascar

v.a. € 3095Excl. internationale vluchten

Combineer je huwelijksreis Madagascar met een verblijf op het schitterend eiland Mauritius om je reis in stijl af te sluiten! Krijg een fantastische indruk van plekken die Madagasc...

v.a. € 3095Excl. internationale vluchten
Combineer je huwelijksreis Madagascar met een verblijf op het schitterend eiland Mauritius om je reis in stijl af te sluiten! Krijg een fantastische indruk van plekken die Madagascar zo buitengewoon maken, zoals de canyons van Isalo National Park, een ontmoeting met de lokale mensen op het platteland, en bijzondere dieren in de regenwouden van Ranomafana en Andasibe. Met unieke nieuwe ervaringen reis je vervolgens naar Mauritius om te genieten van witte stranden, azuurblauwe zee en van elkaar!
Highlights:• Wandel door de canyons van Isalo National Park
• Op zoek naar lemuren in het regenwoud van Ranomafana
• Volg de roep van de Indri in Analamazaotra National Park
• Sluit de reis af op het paradijselijke eiland Mauritius