Huwelijksreizen Filipijnen

Breng je huwelijksreis Filipijnen samen door op de mooiste stranden en eilanden ter wereld. Filipijnen kent als geen ander land droomeilanden die overweldigende natuur, prachtige accommodaties en tegelijkertijd privacy en rust bieden. Selecteer een van onze huwelijksreizen Filipijnen en laat je inspireren voor je eigen huwelijksreis op maat.

Life is a Beach

15-daagse huwelijksreis Filipijnen

v.a. € 1925Excl. internationale vluchten

Waar anders kun je het beste genieten van elkaar dan op de twee mooiste strandbestemmingen van de Filipijnen. Geniet in stijl van het gezellige en tropische Alona Beach op Bohol vo...

v.a. € 1925Excl. internationale vluchten
Waar anders kun je het beste genieten van elkaar dan op de twee mooiste strandbestemmingen van de Filipijnen. Geniet in stijl van het gezellige en tropische Alona Beach op Bohol voordat je doorreist naar Boracay, dat met White Beach uitblinkt als een van de mooiste stranden ter wereld. Genieten voor twee, elk moment van de reis!
Highlights:• Strandvakantie met vele mogelijkheden voor uitstapjes
• Genieten in stijl van het geweldige Amorita Resort
• Verken de Chocolate Hills en Tarsiers in Bohol
• Verblijf op een van ’s werelds mooiste stranden; Boracay

Vitamin Sea & Beach Therapy

20-daagse huwelijksreis Filipijnen

v.a. € 3150Excl. internationale vluchten

Breng samen je huwelijksreis door op de mooiste bestemmingen van de Filipijnen. Deze huwelijksreis naar de Filipijnen biedt een heerlijke mix van activiteiten en vrijheid en brengt...

v.a. € 3150Excl. internationale vluchten
Breng samen je huwelijksreis door op de mooiste bestemmingen van de Filipijnen. Deze huwelijksreis naar de Filipijnen biedt een heerlijke mix van activiteiten en vrijheid en brengt je in een comfortabele route naar de meest romantische parels van de Filipijnen. Geniet samen als ‘newly weds’ van de overweldigend mooie natuur van de Visayas en Palawan.
Highlights:• Overnacht in de meest romantische resorts van het land
• Perfecte combinatie van actief en rust, natuur en strand
• Bezoek de hoogtepunten van Visayas als Palawan
• Sluit de reis in stijl af op het beeldschone op Apulit Island