• Haal je PADI Open Water duikbrevet in de Filipijnen!
    Manila
  • Haal je PADI Open Water duikbrevet in de Filipijnen!
    Manila

Haal je PADI Open Water duikbrevet in de Filipijnen!

Manila

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar de rijkdom van de onderwaterwereld? Denk er dan eens over na om tijdens je reis in de Filipijnen je eerste duikbrevet te halen. Met de PADI Open Water Diver cursus wordt je opgeleid om tot 18 meter diepte te duiken in slechts een paar dagen tijd.

Je leert hoe je veiligheid altijd voorop stelt en door oefening zul je belangrijke technieken onder water volledig eigen maken. Ook leer je hoe je vissoorten, visfamilies en koraalsoorten kunt herkennen en hoe bijzondere organismen op een unieke manier samenwerken om te overleven. Elke nieuwe duik in het water brengt je bijzondere ontmoetingen en zeker de Filipijnen kent een van de rijkste rifsystemen ter wereld. Als ervaren duikers weten wij als geen ander waar de professionele duikscholen in de Filipijnen zich bevinden, waar je de beste instructeurs vind en op welke duikstekken je het beste je eerste bubbels kunt blazen onder het wateroppervlak. Wees wel gewaarschuwd; als je eenmaal de ‘diving bug’ te pakken hebt, is het moeilijk om nog te kiezen voor een reis naar een land zonder kustlijn.

Aanbeveling
Geen zin om in de studieboeken te duiken tijdens je vakantie? Het is mogelijk om de theorie met een e-learning te voldoen, waarna je alleen nog de praktijklessen hoeft te volgen in het gezelschap van honderden tropische visjes. Informeer naar onze aanbevelingen.