• Haal je PADI Open Water duikbrevet in Borneo!
    Kota Kinabalu
  • Haal je PADI Open Water duikbrevet in Borneo!
    Kota Kinabalu

Haal je PADI Open Water duikbrevet in Borneo!

Kota Kinabalu

Borneo is een van de beste locaties ter wereld om te duiken, met Pulau Sipadan als absoluut hoogtepunt. Hoe bijzonder zou het zijn om op een van deze wereldberoemde plekken je eerste bubbels onder water te blazen?

In enkele dagen tijd wordt je opgeleid tot PADI Open Water Diver, waardoor je onder begeleiding van een gids kunt duiken tot 18 meter diepte. Tijdens de cursus leer je om veiligheid voorop te stellen, maak je kennis met je standaard duikuitrusting en wordt je geïntroduceerd met het onderwaterleven, de visfamilies en koraalsoorten. Als ervaren duikers hebben we op de meeste locaties in Borneo reeds gedoken, en kennen we de instructeurs van de duikscholen waar je wordt opgeleid. Duiken is een verrijking van je reiservaring, het is een compleet nieuwe wereld die je keer op keer weer doet versteld staan!

Aanbeveling
Wij kennen de beste locaties en duikscholen voor een professionele begeleiding tijdens je eerste kennismaking met de onderwaterwereld. Ook bieden we de mogelijkheid om je theorie cursus alvast in Nederland te behalen, zodat je niet tijdens je vakantie urenlang in de studieboeken hoeft te duiken!