Garanties

Undiscovered stelt als prioriteit dat je als klant met een gerust en vertrouwd gevoel en financiële zekerheid op reis kunt gaan. Heb je vragen over onze service of de garanties die we bieden, neem gerust contact met een van onze specialisten.


GGTO
Undiscovered is aangesloten bij Garantiefonds GGTO, het Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators. Garantiefonds GGTO staat er voor garant dat je het reeds betaalde deel van jouw reissom terug krijgt indien Undiscovered in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór je vertrek maar ook tijdens je verblijf op locatie. Bovendien garandeert Garantiefonds GGTO tijdens je verblijf je terugreis indien Undiscovered, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Undiscovered voldoet hiermee aan de wettelijke garantieregeling en kun je vertrouwd op reis met financiële zekerheid.
Undiscovered is aangesloten onder lidnummer: 1279


Calamiteitenfonds
Undiscovered is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat je als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis: - (een deel van) je reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren; - de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij je vervroegd moeten repatriëren.” Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.


VvKR
Daarnaast is Undiscovered aangesloten bij VvKR, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. Via de VvKR bundelen we onze krachten van gespecialiseerde reisorganisaties en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.
Undiscovered is aangesloten onder lidnummer: 13043


Verzekeringen
Op reis wil je onbezorgd kunnen genieten. Echter kunnen er soms problemen zoals diefstal, ongevallen of ziekte zich voordoen. Of misschien gebeurt er iets waardoor je niet kunt vertrekken of dat je tijdens de reis terug naar huis moet. Om teleurstelling en financiële tegenvallers te voorkomen, is het daarom raadzaam een goede reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Undiscovered helpt je graag om te zorgen dat je een goede dekking hebt die bij jouw situatie past. We werken daarvoor samen met de Europeesche Verzekeringen. De Europeesche Verzekeringen biedt met een vernieuwd pakket de beste verzekeringen voor reizigers. Voor meer informatie over dekkingen, premies en voorwaarden, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.


Algemene voorwaarden
Bekijk de algemene voorwaarden van Undiscovered.