Familiereizen Sri Lanka

Samen op pad en unieke belevingen ervaren, dat zorgt voor een hoop bijzondere momenten. Onze familiereizen houden rekening met reisafstanden en voldoende rustpunten zodat je de vrijheid hebt om Sri Lanka op eigen tempo te ontdekken. Maak kennis met de rijke flora en fauna en laat je verrassen door het fascinerende wildleven. Tijdens de familiereizen worden zintuigen geprikkeld en nieuwe uitdagingen aangegaan. De reizen worden met veel zorg samengesteld waarbij jouw wensen centraal staan.

Ceylon Adventures

14-daagse familiereis Sri Lanka

v.a. € 1555Excl. internationale vluchten

Een afwisselende familiereis met een goede mix van avontuur en ontspanning. Maak een boottocht door de draslanden van Sri Lanka’s grootste moerasgebied en spot apen en varanen! In ...

v.a. € 1555Excl. internationale vluchten
Een afwisselende familiereis met een goede mix van avontuur en ontspanning. Maak een boottocht door de draslanden van Sri Lanka’s grootste moerasgebied en spot apen en varanen! In Digana word je omgeven door tropische vegetatie en verschillende plantages. Wandel langs dorpjes naar de rivier om een verkoelende plons te nemen. Een bijzondere treinreis rijdt je langs groen begroeide bergtoppen en kleine dorpjes naar het pittoreske Ella. Ga op zoek naar kuddes olifanten in Udawalawe National Park! Tijdens deze familiereis wordt er rekening gehouden met voldoende rustpunten.
Highlights:• Bootsafari door de draslanden van Sri Lanka’s moerasgebied
• Bijzondere treinreis door het heuvelachtige landschap
• Beklim Little Adam’s Peak en aanschouw fraaie vergezichten
• Spot kuddes olifanten in Udawalawe National Park

Jungle Hideaway

19-daagse familiereis Sri Lanka

v.a. € 1995Excl. internationale vluchten

Een diverse familiereis met de focus op natuur, waarbij er veel mogelijkheden zijn om Sri Lanka op eigen tempo te verkennen. Verken Kitulgala op bijzondere wijze door het onderneme...

v.a. € 1995Excl. internationale vluchten
Een diverse familiereis met de focus op natuur, waarbij er veel mogelijkheden zijn om Sri Lanka op eigen tempo te verkennen. Verken Kitulgala op bijzondere wijze door het ondernemen van canyoning of andere avontuurlijke activiteiten, geniet van pure natuur om je heen. Een fraaie treinreis rijdt je langs groen begroeide bergtoppen en watervallen naar Digana, waar je langs dorpjes naar de rivier kunt wandelen. Ervaar het plattelandsgevoel in Hiriwadunna en vaar met een traditionele catamaran op het meer! Eindig aan het strand van Trincomalee, waar je kunt genieten van zon, zee en strand.
Highlights:• Avontuurlijk verblijf in Kitulgala, midden in de natuur
• Afwisselende plattelandservaring in Hiriwadunna
• Ontspannen aan de witte stranden van Trincomalee
• Snorkelen tussen kleurrijke vissen op Pigeon Island