Familiereizen Sri Lanka

Samen op pad en unieke belevingen ervaren, dat zorgt voor een hoop bijzondere momenten. Onze familiereizen houden rekening met reisafstanden en voldoende rustpunten zodat je de vrijheid hebt om Sri Lanka op eigen tempo te ontdekken. Maak kennis met de rijke flora en fauna en laat je verrassen door het fascinerende wildleven. Tijdens de familiereizen worden zintuigen geprikkeld en nieuwe uitdagingen aangegaan. De reizen worden met veel zorg samengesteld waarbij jouw wensen centraal staan.

Ceylon Adventures

14-daagse familiereis Sri Lanka

v.a. € 1555Excl. internationale vluchten

Een fantastische familiereis naar Sri Lanka met leuke activiteiten voor kinderen! Vind het kleine wildleven tijdens een ontspannen bootsafari in een moerasgebied, maak een safari o...

v.a. € 1555Excl. internationale vluchten
Een fantastische familiereis naar Sri Lanka met leuke activiteiten voor kinderen! Vind het kleine wildleven tijdens een ontspannen bootsafari in een moerasgebied, maak een safari op zoek naar kuddes olifanten in Udawalawe National Park en verken prachtige natuurgebieden te voet via mooie wandelpaden langs tropische vegetatie bij Digana. Natuurlijk mag een schitterende treinreis door de theevelden tijdens deze reis niet ontbreken! Samen met het gezin ontdek je Sri Lanka op unieke wijze, zonder dat de reis een te gehaast karakter krijgt.
Highlights:• Bootsafari door de draslanden van Sri Lanka’s moerasgebied
• Bijzondere treinreis door het heuvelachtige landschap
• Beklim Little Adam’s Peak en aanschouw fraaie vergezichten
• Spot kuddes olifanten in Udawalawe National Park

Jungle Hideaway

19-daagse familiereis Sri Lanka

v.a. € 1995Excl. internationale vluchten

Maak kennis met de groene weelde van Sri Lanka waarbij de adrenaline door je aderen stroomt! Tijdens deze avontuurlijke familiereis kun je zelf bepalen of je gaat raften, canyoneer...

v.a. € 1995Excl. internationale vluchten
Maak kennis met de groene weelde van Sri Lanka waarbij de adrenaline door je aderen stroomt! Tijdens deze avontuurlijke familiereis kun je zelf bepalen of je gaat raften, canyoneeren, hiken door een tropisch regenwoud of mountainbiken. Beleef daarnaast het echte plattelandsleven met een focus op lokale tradities en cultuur waarbij je onder andere met een traditionele catamaran over het meer vaart. De reis wordt ontspannen afgesloten aan een breed zandstrand in een gezellige buurt. Samen met de kinderen op avontuur in Sri Lanka, dat staat garant voor onvergetelijke herinneringen!
Highlights:• Avontuurlijk verblijf in Kitulgala, midden in de natuur
• Afwisselende plattelandservaring in Hiriwadunna
• Ontspannen aan de witte stranden van Trincomalee
• Snorkelen tussen kleurrijke vissen op Pigeon Island