Familiereizen Sri Lanka

Samen op pad en unieke belevingen ervaren, dat zorgt voor een hoop bijzondere momenten. Onze familiereizen houden rekening met reisafstanden en voldoende rustpunten zodat je de vrijheid hebt om Sri Lanka op eigen tempo te ontdekken. Maak kennis met de rijke flora en fauna en laat je verrassen door het fascinerende wildleven. Tijdens de familiereizen worden zintuigen geprikkeld en nieuwe uitdagingen aangegaan. De reizen worden met veel zorg samengesteld waarbij jouw wensen centraal staan.

Ceylon Adventures

17-daagse familiereis Sri Lanka

v.a. € 1370Excl. internationale vluchten

Een afwisselende familiereis met een goede mix van avontuur en ontspanning. Op rustig tempo beklim je Little Adam’s Peak, vanwaar je prachtig uitzicht hebt over de groene Ella Gap....

v.a. € 1370Excl. internationale vluchten
Een afwisselende familiereis met een goede mix van avontuur en ontspanning. Op rustig tempo beklim je Little Adam’s Peak, vanwaar je prachtig uitzicht hebt over de groene Ella Gap. In Udawalawe National Park maak je een jeep safari en word je verwelkomd door de vele soorten apen. Ga op zoek naar kuddes olifanten die hier in grote mate aanwezig zijn! Vaar de Indische Oceaan op en spot walvissen en dolfijnen, die zich even laten zien boven het wateroppervlak. Ook ontdek je de draslanden van Sri Lanka waar je een bootsafari maakt langs weelderige mangroves. Tijdens deze familiereis wordt er rekening gehouden met korte reisafstanden en voldoende rustpunten.
Highlights:- Een treinreis dwars door groene theeplantages en heuvelachtige landschappen
- Beklim de groen begroeide bergtop van Little Adam’s Peak
- Op zoek naar kuddes olifanten en ander wildleven in Udawalawe National Park
- Spot walvissen en dolfijnen tijdens een bootsafari