De meest exclusieve bestemmingen van Madagascar

Madagascar heeft enkele luxe accommodaties en parels van locaties voor een exclusieve reis in Madagascar. Van het vertoeven in weelde op het beeldschone eiland Nosy Tsarabanjina of op het ongerepte schiereiland Anjajavy tot aan een bijzondere trekking in het afgelegen oerwoud van Marojejy National Park. Bekijk onze favoriet exclusieve bestemmingen van Madagascar en laat je inspireren voor je eigen reis op maat.

Aan een afgelegen stuk noordwestkust van Madagascar dat enkel per vliegtuig toegankelijk is, ligt het onbekende Anjajavy schiereiland. Een absolute droomplek! Laat je in de watten leggen in een overweldigend decor waar het regenwoud de zee ontmoet. Anjajavy heeft alle ingrediënten voor een ongekend verblijf!
Een cruise op een authentieke zeilboot in de kalme wateren rondom Nosy Be is een ultieme Robinson Crusoe ervaring weg van de bewoonde wereld!
Reis af naar een onontdekt oerwoud waar maar enkelen hun voetsporen hebben achtergelaten. Marojejy National Park biedt een ontoegankelijke wildernis van mistige regenwouden, watervallen, beekjes, steile kliffen en bergen en schitterende uitzichten, een paradijs voor avonturiers en ongetwijfeld een van de best bewaarde geheimen van Madagascar!
Verblijf op een uitzonderlijke locatie in Masoala National Park en ontdek de wonderen van het regenwoud, de onderwaterwereld en de lokale culturen. Het Masoala National Park biedt een ideale mix van avontuurlijke verkenningstochten en heerlijke ontspanning.
Ten noordoosten van Nosy Be ligt de adembenemende Mitsio Archipelago, schitterende pareltjes van onbewoonde eilanden met verlaten hagelwitte zandstranden, palmbomen en kristalhelder water. Een luxe verblijf op een idyllische locatie waar je eilandjes en witte stranden helemaal voor jezelf hebt!