• Exclusief genieten op Pulau Pom Pom
    Pulau Pom Pom
  • Exclusief genieten op Pulau Pom Pom
    Pulau Pom Pom

Exclusief genieten op Pulau Pom Pom

Pulau Pom Pom

Pulau Pom Pom vormt met schitterende witte zandstranden en weelderige mangrovebomen het ideale plaatje van een tropisch eiland. Dit afgelegen privé eiland is per boot vanaf Semporna te bereiken. Op Pulau Pom Pom heerst een oase van rust. Luier in een hangmat terwijl je over de Celebes zee tuurt of plons ontspannen in het turkooisblauwe water. Wat je ook doet, alles gaat op een heerlijk kalm tempo.

Het rustgevende karakter komt ook terug in het exclusieve resort op het eiland, het Pom Pom Island Resort. De alleenstaande villa’s mengen goed in de natuurlijke omgeving, zijn volgens de traditionele architectuur gebouwd en bieden alle gemakken. De spa is een echte aanrader. Voor de afwisseling kun je gaan snorkelen, kajakken, in een uur het eiland rondwandelen of nabijgelegen eilanden bezoeken. Het duiken bij Pulau Pom Pom is uitstekend. Je kunt jezelf uren vermaken om de prachtige koraalriffen te verkennen. Daarnaast komen in het juiste seizoen op het eiland vaak soep- en karetschildpadden in het avond het strand op om eieren te leggen. Met geluk kun je de eitjes zien uitkomen en kleintjes vrijlaten in de zee.

Aanbeveling
Mocht je overwegen om te leren duiken, dan is Pulau Pom Pom een goede locatie om dit te doen. De duikomstandigheden zijn eenvoudig en het duikcentrum van het resort biedt professionele begeleiding. Voor meer informatie, neem contact op met een van onze reisspecialisten.

Deze highlight komt voor in de volgende voorbeeldreizen: